Blomsterferd..

Kvelden har nådd oss igjen her i brøtte, og nå sender jeg en liten tanke til alle dem som skal ut å feire natt til 17. Håper feiring i nærmiljøet pakker seg innomhus, hvis ikke må det vel halvannen flaske hårspray til. He he.

Midt i middagen vår begynte det å blåse opp til et veldig vindvær, sveisen sto med ett til alle kanter ute på terrassen. Glad for at vi ikke skulle grille i dag, for å si det sånn.

Etter middagen var i magene reiste vi ut for å fange noen blomster for sesongen, venter som nevnt bestandig til rundt akkurat nå.

«Nå ble det litt koselig rundt oss igjen» det pleier vi å si når vi har fanget blomster om våren =))

Heldigvis begynner vinden nå å løye litt også, holdt på akkurat så lenge at jeg fikk skrevet det – typisk det da. He he.

De store vi pleier å ha i urnene ute hadde ikke kommet enda, pleier å ha en hage hortensia og noe annet fint. Men alt må jo ikke på plass med en gang. Kan få det enda koseligere litt senere vi. He he.

I tillegg til de tre her ble det også lavendel, det er noe jeg liker å ha hvert år. Lavendel er jo for det første lilla, og så lukter de så godt synes jeg :-))

For første gang har vi nå fått handlet planter lokalt, sådd og dyrket opp på Geithus, ikke så veldig langt fra oss. Så når utsalget i Hønefoss nå har flyttet enda litt nærmere oss – så reiste vi dit for å kikke, de hadde altså så mye flott. Flere planter der som jeg ikke har sett hos de store, og lavendelen luktet enda bedre – så vi fortsetter nok her.

Link til det hele finner du her Daljit Hagesenter

Resten av kvelden har foregått med knusende ro. Gemalen skal på jobb i morgen tidlig også, så her blir det stille og rolig. Forhåpentligvis er været med oss i morgen også slik at vi kan grille og kose oss på terrassen utover ettermiddagen og kvelden.

 

Ønsker deg en riktig god innspurt til Nasjonaldagen, og en veldig fin 17. Mai morgen =))

12 kommentarer om “Blomsterferd..

  1. poesimylife: Takk for det :-)) Gjør seg med litt farger. Kommer nok mer når gartnerhagen har fått dyrket frem resten etter en noe lang vinter ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.