Hurrapinnedag #1

🌿🇳GRATULERER MED DAGEN 🇳🌿

Så er den endelig her, dagen mange små har ventet på i flere dager – ja kanskje uker. Pølser, is, leker – alt godt skal skje i dag. Samtidig er det dagen for høy puls hos mange av foreldrene til disse. Lett jogging mellom alt som skal skje.

Håper alle holder roen, får en finfin dag, lande dagen etter å ha kippet skoene mot første og beste garderobedør, i kjent «Mot I Brøstet» stil 🙂

Så håper jeg alle veiver flagget jublende og entusiastisk opp i sky, fremfor ned og langs bakken. Vi er vel stolte, er vi ikke?! Det er jo feiring. Hurra. Flagget subbende langs bakken er faktisk noe av det styggeste jeg ser i hurramai tog.

Her i brøtte er også dagen i gang, men her er ingen små, så ingen Bunad på 😉 Visst har jeg pyntet meg, du som har frua på snap (jernbanefrua) har fått sett både meg og litt av antrekket for dagen. Kommer nok mer av alt utover dagen.

Ludvik har også hurramai sløyfen sin på. Selv om vi er hjemme og ikke «syns» så er jeg oppvokst med å pynte meg fordet. Jeg har i grunn ikke store tradisjonen for å pynte meg denne dagen jeg. Nær sakt hele barndommen gikk jeg i uniform.

Mer tekst om det under bildet.

Da jeg gikk på barneskolen sang jeg i skolekoret, og der ble jeg værende til jeg sluttet på ungdomsskolen. Vi hadde drilltropp og snertne uniformer. Lilla og hvite.

Å drille var og er noe av det morsomste jeg visste, og jeg savner det hver bidige 17. Mai. Kunne så veldig tenkt meg å starte igjen, drillstav har jeg – jeg vet bare ikke hvor lenge skuldrene ville syns dette her er gøy nå i dag. Likevel får jeg tårer i øynene når jeg hører «Gammel Jegermarsj» den har jeg ufattelig mange timer sammen med.

Nei denne dagen blir nok rolig, men så koselig som bare vi får til. Når gemalen kommer hjem fra jobb skal vi grille og kose oss på terrassen, takker værgudene for flott hurramai vær.

Lag deg en så fin 17. Mai som du kan så lenge.

#17mai #grunnlovsdag #gratulerer #drilling #drillstav

24 kommentarer om “Hurrapinnedag #1

  1. Fotokjerring: He he, nei jeg husker det var mye trening 🙂 Mang en helg hvert år :-)) Og gode gamle kassetter med marsjer så en kunne trene hjemme :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.