Hverdag med vindusvask..

 

Hverdagene er tilbake, ingen tvil om det. Her i hus startet vi dagen med vindusvask av terrasse siden av huset,
mange timer før sola når dit. Hurra for alt vi får gjort.

 

 

Ludvik skjønte nok ikke hvorfor flokken plutselig flyttet stoler og bord.
Klart det måtte sjekkes opp,
kunne jo dukke opp noe snop. He he.

 

 

Da huset vårt sto ferdig, og nøklene plumpet ned i hendene fikk vi et tips til vindusvask.
En trykk kanne, litt såpe, en «dæsj» salmiakk og lunkent vann.

Bare å spraye på vinduene, uten å ta av sprossene. Vente litt, så spyle det hele av med lunkent vann – noe vi fikk til ved å koble hageslangen på vaskeromskrana.

Vi fikk tips om såpe med en gang, såpe som passer best til våre vinduer. Hørt det er litt forskjell på vinduer også, våre har et syltynt belegg som skal hindre innsyn. Ikke at det funker – men belegget er nå der, og det er ikke ønskelig at det forsvinner før tidens gebiss kanskje gjør det. He he.

 

 

Med hånda på hjertet et av de mest geniale tips vi har fått. I snart 6 år har vi gjort det på denne måten. Aldri skjolder, ikke så mye som en stripe. Vinduene blir skinnende blanke, på en super enkel måte. Kan man be om noe mer da?!

Så det er et tips til deg som irriterer deg over vindusvask, det er jo ikke den morsomste oppgaven som finnes. He he. Men når det hele kan gjøres på noen få minutter – da frister det kanskje mer?
He he.

Lag deg en finfin dag så lenge, med eller uten vindusvask.
Snart kommer sola – å da skal vi nyte med god samvittighet.

#vindu #vinduer #vask #rengjøring #tips #blogg                

24 kommentarer om “Hverdag med vindusvask..

  1. frodith: Det skjønner jeg. Mutters «filletante» bodde på Majorstuen, og det var godt trafikkert. Likevel skulle vinduene ofte til «pers» så jeg ser virkelig «den» altså ❤ I dag må jeg innrømme at jeg var litt av en håndlanger. Gemalen skal ha æren :-))

    Liker

  2. annebe: Verdt forsøket. Vi har med tiden funnet ut at det fungerer best med trykk kanne og lunk på hageslangen. Letter jobben vesentlig :-)) I dag var jeg håndlanger, men vi kom i mål 😉 Brukte kanskje 20 minutter på alt sammen?! Takk det samme ❤ Kose deg og dere i sola 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.