Hverdag med vindusvask..

 

Hverdagene er tilbake, ingen tvil om det. Her i hus startet vi dagen med vindusvask av terrasse siden av huset,
mange timer før sola når dit. Hurra for alt vi får gjort.

 

 

Ludvik skjønte nok ikke hvorfor flokken plutselig flyttet stoler og bord.
Klart det måtte sjekkes opp,
kunne jo dukke opp noe snop. He he.

 

 

Da huset vårt sto ferdig, og nøklene plumpet ned i hendene fikk vi et tips til vindusvask.
En trykk kanne, litt såpe, en «dæsj» salmiakk og lunkent vann.

Bare å spraye på vinduene, uten å ta av sprossene. Vente litt, så spyle det hele av med lunkent vann – noe vi fikk til ved å koble hageslangen på vaskeromskrana.

Vi fikk tips om såpe med en gang, såpe som passer best til våre vinduer. Hørt det er litt forskjell på vinduer også, våre har et syltynt belegg som skal hindre innsyn. Ikke at det funker – men belegget er nå der, og det er ikke ønskelig at det forsvinner før tidens gebiss kanskje gjør det. He he.

 

 

Med hånda på hjertet et av de mest geniale tips vi har fått. I snart 6 år har vi gjort det på denne måten. Aldri skjolder, ikke så mye som en stripe. Vinduene blir skinnende blanke, på en super enkel måte. Kan man be om noe mer da?!

Så det er et tips til deg som irriterer deg over vindusvask, det er jo ikke den morsomste oppgaven som finnes. He he. Men når det hele kan gjøres på noen få minutter – da frister det kanskje mer?
He he.

Lag deg en finfin dag så lenge, med eller uten vindusvask.
Snart kommer sola – å da skal vi nyte med god samvittighet.

#vindu #vinduer #vask #rengjøring #tips #blogg                

24 kommentarer om “Hverdag med vindusvask..

  1. Toini: Fungerer nok på alle vinduer tror jeg, har tipset flere i løpet av disse årene som flere har prøvd =)) Det enkle er jo ofte det beste, bare en kommer på det 😉 hihihi =)) Takk det samme =)

    Liker

  2. Ser ut som det ble bra ja.. Her i leiligheten har vi ikke så mye vinduer som vi hadde i huset..men gruer meg hver gang de skal vaskes for jeg blir aldri fornøyd..får sjekke ut tipset ditt neste gang :)) Ha en fin kveld ❤

    Liker

  3. Veldig deilig å få vasket vinduer da. Her tok jeg ET vindu i fjor… Og det var det. Det er noe med å henge ut av vinduet i 3 etasje i en gammel bygård, sånn rett over trikkeskinnene omtrent… Jeg orker ikke det .. Så her er det litt grumsete nå må jeg innrømme.. Men du er flink ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.