Det nærmer seg tur..

Hvert øyeblikk nå. Begynner å glede meg. På torsdag tar frua på seg «hatt og frakk» å blir med mutter og historielaget ut på tur noen timer – flykte litt fra både meg selv og topplokket. Ikke det at jeg trenger å jogge fra meg selv, men alltids godt å se noe annet innimellom 🙂

Det ligger an til en høyst intellektuell dag tror jeg, inntrykk skal samles og bilder skal knipses. Vurderer å skaffe bred skulderrem til fotoapparaturen slik at den kan henge velkjent rundt halsen – klart for hva enn mine øyne kan beskue. He he.

Turen går til Kunstnerdalen i Buskerud. Frua skal blant annet få se Lauvlia, som var Th. Kittelsens kunstnerhjem. Og Hagan som var Chr. Skredsvigs kunstnerhjem.

Legger ved en link slik at du, hvis du får lyst kan lese mer om Kunstnerdalen rundt

Jeg har i alle år vært veldig glad i eventyr, Kittelsens tegninger med mystikk og gryende nysgjerrighet. Nå skal jeg selv få se stedene som inspirerte han til en del av tegningene sine. Hurra.

Flere ganger har jeg vært på Villa Fridheim, det vakreste slottet i landet etter min mening. Virkelig et eventyrslott. Hvis du så på TV serien «Soria Moria» så ble den filmatisert der. Vi skal nok ikke dit denne gangen, men liker du eventyr så er det vel verdt et besøk dit altså. Ville bare nevne det, siden Villa Fridheim også inngår under konseptet Kunstnerdalen, men skulle vi fått med oss alt så hadde det tatt mer enn en dag. Hehe.

Hørtes dette spennende ut, så kan du få bli med litt, hvis du vil? Har du Snapchat især og eller Instagram så legg gjerne til Jernbanefrua

Fulladet reiser jeg av gårde får å sluke til meg det jeg kan. Ligger an til forhåpentligvis fine snutter, bilder og kanskje en morsom «live» sending eller to. Slå følge, hvis du vil. . . Kommer nok en aldri så liten avhandling her også altså. Ingen «fare» he he.

#kunstnerdalen #tur #historielag #utflukt #hygge #opplevelse #snapchat #blogg               

12 kommentarer om “Det nærmer seg tur..

  1. Etdiktomdagen – MJmettejosteinsdatter: Ja jeg håper og tror at det blir en finfin tur :-)) Takk for det snille, blir nok noen innlegg av det 😀

    Liker

Kommentarer er stengt.