Spirende erter #2

God formiddag der ute.

En ny soldag er i gang, herlighet for en vår mot sommer. Går aldri lei en solskinnsdag 🙂 det tror jeg ikke går an, for min del. Jeg nyter sola med hele meg, og «strømpene» får mer og mer farge. (Knekort og barbent) Hehe.

I går fikk vi vasket vinduene på terrasse siden av huset, det var veldig godt å få gjort, det var ikke vær til det i fjor høst – så det var mye vær på dem. Hehe. Gemalen vasket og jeg var med som ivrig fotograf og håndlanger 😉

Gikk du glipp av gårsdagens tips til vask så kan du lese det her om du vil – Vindusvask =))

For nøyaktig en uke siden prøvde jeg meg på spirende erter. Etter litt over 3 dager så de slik ut:

Og etter en uke skjer det fortsatt masse i potten. He he.
Noen som kan fortelle hvor store de må / bør bli før de kan havne i salaten?!

Jeg har aldri prøvd dette her før, så jeg vet ikke riktig hva jeg skal og kan forvente meg av vekst.

Men veldig moro å se at det blir noe, smaker det like godt som forespeilet så blir det nok mer erter i jord her. Gleder meg faktisk til å smake på erter «stælkene»

Når sola skinner fra så klar å blå himmel som nå, så blir vi som nevnt ikke så veldig fantasifulle her. Vi nyter sola, jeg med bok og gemalen med sitt, ikke så veldig spennende å lese om er jeg «redd» planer for dagen har vi ikke enda, så tar dagen som den kommer når gemalen er hjemme igjen fra «utflukten» sin.

Men om det ikke har vært så spennende dager her i brøtte, så skjer det noe snart. I morgen skal altså frua på tur.

Mer om den kan du lese her om du vil – Kunstnerdalen =)) / Buskerud. Det finnes visst to områder som kalles det, men vi skal altså ikke så veldig langt avsted, men jeg tror det blir en fin dag. Ikke vært på disse to stedene før. Hurra.

Lag deg en så fin dag som mulig så lenge. Frua dukker helt plutselig opp igjen 😉

#erter #grønnsak #hage #dyrke

22 kommentarer om “Spirende erter #2

  1. frodith: Helt herlig :-)) Håper du får kost deg litt med og i sol disse dagene, ja hvis det er ønskelig da :-)) Skal nok fortelle hva de smaker, litt etter jeg har smakt 🙂 Nyt kvelden.

    Liker

Kommentarer er stengt.