Klar for tur..

God kveld der ute.

Nok en herlig dag badet i sol nærmer seg kvelden, her i brøtte har vi hatt nok en rolig og avslappende dag foran den gule kula. Vi bare nyter, daffer og småpludrer med hverandre. Det er så herlig å bare la «humla suse» ikke tenke en tanke, vel noen tanker har jeg tenkt. Jeg skal jo på tur i morgen, til en eventyrverden.

Har du gått glipp av innlegget om turen, så kan du lese det her om du vil – Kunstnerdalen =)) alt er nesten klart for morgendagen. Håper kroppene er «med oss» de er jo alltids med da – kommer vel ikke langt uten. Men at den spiller på lag en slik dag, ja det håper jeg inderlig. Samt all teknikken – for dette skal selvfølgelig dokumenteres 😉 Klart det. Hehe.

Mens sola sakte triller mot andre trakter sitter vi ute å nyter solnedgangsbrisen. Er nok ikke bare meg som blir kald når sola går ned om dagen. Jeg blir rett og slett iskald. Men kle på meg?! Å neida, det har jeg ikke «vett» til, slenger jakka over skuldrene når vi går kveldstur. He he.

Håper du har hatt en veldig fin dag, at kvelden blir god, vil du «bli med» på tur i morgen så er det mulig hvis du vil – og har Snapchat. Kommer nok bilder på Instagram og fb også, men de fleste foruten Snapchat kommer nok her 🙂

Kos deg. Frua er helt plutselig tilbake med flere ord.

Facebook – Instagram – Snapchat = Jernbanefrua

10 kommentarer om “Klar for tur..

  1. Toini: Takk for det, regner med det blir en veldig fin dag 🙂 Varm kanskje 😉 Hehe. Så koselig at dere skal på tur igjen, bare si i fra hvis den skulle gå over Hadelands kanten en gang 😉 Håper vi begge får en veldig fin dag med mange fine inntrykk :-))

    Liker

  2. Fotokjerring: Det håper jeg også, må satse på det 🙂 Får vel igjen, men det er ofte verdt det, og nå for en eventyr verden ❤ Koselig at du vil følge med. Håper det blir gøy :-)) Fruas enhet har ladet i halve kveld, så er fulladet og klar. He he 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.