Når frua skal på tur..

Det er ikke «bare bare» når frua skal bryte kroppen opp en del tidligere enn vanlig. Med knollen full av pollen, tømmerstokker til bein – men humøret på topp går det meste i ivrig krøll. Ikke negativt ladet i det hele tatt, men det er noe med å ligge milevis foran kroppen, i topplokket – når noe moro skal skje.

Jeg er en av dem som vil, så mye mer enn jeg får til. Veldig lite stopper meg, når jeg har satt noe fast i toppetasjen – og denne turen har jeg gledet meg til. At vi i tillegg er velsignet med så herlig vær om dagen gjorde at jeg og mutter, og vi to gledet oss som bare det – og veldig snart skal det skje.

Men det er noe med den oppstarten altså, hue mitt har allerede dusjet, kledd på seg og er i full gang med frokost lenge før frua har kommet seg opp fra sengekanten. Det går jo noe så voldsomt tregt med meg, ser på klokka og sukker.

Hjelper vel ikke å pirke ut batteriene heller, for klokka går likevel. Noen ganger så er jo den det eneste som har vett på å gå. He he. Men jeg må se til å bli ferdig nå!

Hit skal vi – Kunstnerdalen i Buskerud =)) og hvert øyeblikk er jeg klar, hvert øyeblikk nå. Skal bare både det ene, og det andre først. Men det blir nok bra. En kaffetår nå så… Det går bra, bare beina gidder å gå. Det må de bare, for jeg skal slenge de foran meg nær sakt i hele dag. Hurra. Hjelpes. He he.

Har du snapchat, og vil «være med» litt så er det mulighet for det. Lag deg en så fin dag som mulig så lenge. Nå skal jeg få meg og mitt ferdig. I dag bobler jeg! Glede. . .

Facebook – Instagram – Snapchat = Jernbanefrua

10 kommentarer om “Når frua skal på tur..

Kommentarer er stengt.