Tur til Kunstnerdalen #1

Etter morgenens opptrinn, som du forøvrig kan lese mer om H E R =)) så var vi på plass ved bussen til oppsatt til. Avreise var satt til 08:30, og en glad og lystig gjeng fra, og med tilknytning til Historielaget her på Jevnaker var klare for tur.

Vi satte oss godt til rette i bussen, festet setebeltene og begynte å nyte, tror jeg kosa meg allerede før jeg sto opp. He he. Turen var som sakt arrangert av Jevnaker historielag, noe jeg tør anslå betød at jeg var den yngste i «flokken» og med det ble det fort konstatert at «rølpen» skulle sitte bak. He he he. Bare på fleip naturligvis, men lydig som jeg er spurtet jeg helt bakerst, best å adlyde – for med det fikk jeg jo 3 seter helt for meg selv. Og det kom til å trenges, til shopping. Ha ha. Det skal jeg skrive mer om. Hihi.

Hele turen, og alt som er skal jeg fortelle om… i morgen, og utover. Frua er litt over middels sliten, litt over 200 bilder å kikke på, og ca tusen nye inntrykk å fornøye.

Men turen gikk i all hovedsak til disse stedene.

(Skrivefeil på bildet – Skredsvig’s hjem. Ikke K)

Det har vært en helt utrolig fin dag, en veldig varm dag for trasking og fotografering – men vi kunne jo ikke bedt om noe bedre, og jammen ble varmerekorden slått – der vi var, mens vi var der. Normalt sett ville frua jublet, men tidvis følte nok både den ene og den andre at det ble i meste laget nå og da. Gamle hus, omvisning, latter og hurra.

Du skal få et bedre inntrykk av meg altså, jeg må bare sortere meg og mitt først.

Håper du har hatt en like fin dag. Kos deg videre.

12 kommentarer om “Tur til Kunstnerdalen #1

Kommentarer er stengt.