Dagen derpå, sortere nå..

Tittei verden. Her er jeg. Hehe. På beina igjen etter en veldig fin gårsdag, og i ettermiddag kommer nok første innlegg fra turen. Deler det opp i totalt 4 deler, så det ikke blir for mye.

Tar for meg turen til Lauvlia først, følger turen slik den var – og første stopp var altså Prestfoss og Lauvlia. En perle!

Men før det har jeg en liten bilde oppgave foran meg i sola. Jeg har ikke noe bilderedigeringsprogram på Mac, så jeg er redd jeg ikke kan få vist frem alt det flotte og fine, det var så alt for mørkt innendørs. Ja du vet nok hvordan det ofte er lyssatt på slike steder, nesten så det ikke er ønskelig at man skal få tatt gode bilder. He he. Det er vel ikke meningen sikkert, men atmosfæren skal jo bevares, så da er det ikke så lett å knipse bestandig – men mange flotte bilder ble det.

Denne turen er vel verdt å ta selv også, hvis herlig naturlandskap og eldre flotte bygg frister, Åpent på begge steder igjennom sommeren. Vi var på organisert tur, men begge steder kan også besøkes hver for seg. Men nå får jeg begynne å kikke på bilder så jeg kan få vist deg litt 😉

Håper du har en så fin dag som mulig så lenge. Nå er det hvert øyeblikk helg igjen. Jeg føler meg ganske «uttafor» etter i går, men varm i hjerterota – så dette går. Hehe. Kos deg.

14 kommentarer om “Dagen derpå, sortere nå..

Kommentarer er stengt.