Klokkene ringer for dem..

«Morgenstund er tull i grunn» he he. Til kirkeklokkenes klang er våre egg til lunsj snart på kok. Gratulerer til alle Konfirmanter rundt om i dag.

Her i brøtte ble det en lang natt, eller kort om du vil. Varmen inne tok liksom litt kaka i natt, vi var så slitne etter to foregående varme netter – at vi sovnet, men i natt var det pelsklingen som survet mest, det var svalt nok til å sove rundt 02, og klokken 06 våknet vi begge to av en pesende Ludvik.

Da var det bare å hive på seg noe å tusle ut på terrassen, tror kanskje vi må lage oss en sove «hule» utpå der om dette skal vedvare. Noe vi jo selvfølgelig håper. Hvem vil ikke ha penvær om sommeren?! Hehe. Blir nok bra når den viften dukker opp – den kan brukes hele året, både til avkjøling og sirkulasjon av varme om vinteren. Så ser litt frem til å sette den i jobb 🙂

I går kveld var det virkelig fint over Hadeland. Var nok mange steder som fikk se denne himmelen, Facebook fortalte meg det denne morgenen. He he. Vi satt nesten fire morsomme timer hos naboen i går kveld, herlig å ha slike naboer hvor en kan ta med seg kaffekoppen å tusle over gresset – begge veier. Noe vi savnet der vi bodde før, men slik er det over her. Vi tusler bort til hverandre uten å planlegge først. Det liker vi veldig godt. Uhøytidelig og morsomt 🙂

I dag skal gemalen på sistetur, så her blir det nok en herlig lesedag i sola. Skal se om jeg får laget ferdig innlegget – del 3 av turen vår i løpet av dagen. Men jeg tenker jeg lager et innlegg til, å dele senere, vi har nok alle mange andre ting å finne på i dette herlige været 🙂 Været må nytes.

Blir det som spådd så kommer det en tordenskrell å «rydder» opp i løpet av uken. Den tenker jeg er velkommen, bare det blir fint igjen etterpå – og det er det spådd. Så langt en finfin vår, kunne ikke fått en bedre start, håper sommermånedene blir like herlige. Må jo ha håpet.

Lag deg en så fin dag som mulig så lenge. Mer fra min kant av landet i løpet av dagen.

10 kommentarer om “Klokkene ringer for dem..

 1. frodith: Takk det samme snille :)) Ja jeg tror det hadde gjort godt med en skrell nå snart, rense opp litt i lufta 🙂 Men det er ikke meldt noe regn sammen med skrellet, i alle fall ikke sånn det ser ut nå – men det gjør ingenting det heller nei, lest at Oslo har litt utfordringer med vann om dagen 😉

  Liker

 2. kaosverden89: Takk for det :-)) Moro å fotografere, lære underveis :-)) Motivene mine gjør i grunn seg selv foreløpig, men håper jo å bli flinkere med tiden til å fange detaljer ❤ Ha en herlig dag du og dere også :-))

  Liker

 3. Du får kose deg og små sove litt i dag…og kose deg i skyggen….Ha en god ny dag! Nå er vi hjemme…og slapper av inne…i godstolen..fått nok frisk luft i helgen..

  Liker

 4. Toini: Storkoser meg ute i sola. Leser litt og kikker på Trosten 🙂 En herlig dag. Dere er hjemme igjen alt ja, ja da er det bare å slappe av å nyte søndagen videre :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s