En dompap mot varmerekord..

God morgen der ute.

Nok et lite morgen notat i kjent dagbok stil serveres fra frua, med hodet opp og beina ned er dagen i gang med en kaffekopp ute på terrassen. I det nære høres både fuglene og spikerpistoler.

En garasje blir til over veien – ja hos dem som skulle hatt dette enorme lasset med belegningsstein som jeg skrev om fredagen før pinseaften vettu. He he he. Fikk du ikke med deg den latterkrampen det ble, så kan du lese om det i linken under her:

Over stokk og stein =))

P.s. Alt sammen ligger urørt på en tredje innblandet tomt fremdeles, he he he.

Apropos fugler så mates småfuglene enda her hos oss. Pleier å stoppe matingen sakte men sikkert når snøen går, men for første gang den tiden vi har bodd her så er Dompapen med sine små innom huset to helt ville ganger om dagen – så da hadde vi ikke hjerte til å avslutte. De sier i fra når det er tomt for å si det sånn. Hehe.

Dompapen er den flotteste småfugl jeg vet om, så når den endelig viser seg frem så mater frua, de spiser oss ikke akkurat ut av huset, så de får spise så lenge de vil. Blir det mating hele året – ja så får det bare bli det. Begynner å bli så tett med hus her nå, at jeg vil gjerne at de fortsetter å komme hit.

Denne onsdagen, er i følge avisen meldt å bli enda varmere enn de foregående dagene. Gradestokken skal passere 30.

Du som har fulgt meg en stund vet nok at jeg liker både sola og varmen, jeg ville aldri finne på å klage på den og det. Det var jo dette vi ventet så inderlig på tidligere i år. Mange av oss skrev innlegg opp og ned om at våren og varmen måtte komme snaaaart, så ble vi hørt. Vi har blitt hørt – og det til gagns, så da skal jeg holde smatten 😉

Men at jeg i mitt veldig stille sinn nå tenker, at det holder med økning av grader en liten stund – så ikke hele sommeren foregår akkurat nå, må jeg få lov til å tenke. Hehe. Jeg håper jo at vi har 3 veldig flotte måneder foran oss, og at ikke fellesferien regner helt vekk. Så med en veldig flott mai kan det nå få lov til å regne noen netter, sier netter jeg – for jeg vil som mange andre ha et «Kinderegg» regn om natten, sol om dagen og gyldne kropper til Olsok. He he he.

Finværet trekker oss ut på mange andre morsomme ting enn blogg, det er i alle fall helt sikkert. Været nytes over hele fjøla – og det skal frua også.

Hvis du leste innlegget om Kunstnerdalen #4 – Shopping, som jeg delte i går – så skjedde det en liten feil der. Frua glemte å legge til bildet av trollet. (Yiiiiikes) Så det er nå på plass. Hurra, bildet og innlegg kan du se via linken under her.

Kunstnerdalen #4 – Shopping =)

Ha en herlig dag der du er. Mer kommer herifra senere i dag.
Nå skal jeg nyte kaffekoppen, og lese hva du har skrevet
😉

12 kommentarer om “En dompap mot varmerekord..

  1. Både meiser og andre er veldig flinke til å si ifra at det er tomt på matfatet. Jeg har pleid å mate litt på sommeren, men ikke konstant fult matfat da. Men om vinteren går det noen kilo fuglemat. Her holder det også til et dompappar. Nydelige fugler.

    Liker

  2. Lillian: Hehe ja, men ikke sett noen av de på noen uker nå. Mulig de spiser på skift nå om dagen 😉 Hehe. Første gang jeg har matet så lenge – men så lenge de trenger mat til dompap barna sine så fyller vi på :-)) Dompaper er så flotte. Digger de :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.