Hett for datasystemene og tru..

Ny dag, mer sol 🌞

Frua jubler i sitt stille sinn over alt godværet, selv om nattesøvnen får seg en knekk – og med det også frua. Jeg liker sola, liker varmen – men alt her i verden har vel en eller flere bivirkninger. Så det gjelder å gardere seg best mulig. I dag har vi prøvd noe nytt på varme/kjøleanlegget i huset, så får vi se om dette gjør susen. Første sommeren vi har vært nødt til å eksperimentere faktisk. Har ikke vært nødt til å sette oss inn i alle funksjonene – så med det er vi er da jammen heldige med denne sommeren.

Selv om jeg måtte zoome litt på bildet fra kveldsturen i går så ser en godt varmedisen over fjorden.

Lufta er utrolig varm nå om ettermiddagene og kveldene, noe vi merker like godt på kveldsturene. Vi går så sent som mulig så Ludvik skal få utbytte av det.

Sjekker asfalten før vi går. Det er en bare nødt til å gjøre nå, på dagtid er det uansett for varmt for han å gå nå, men det henger i utover kvelden også. Tips til deg som kanskje ikke har tenkt over det. Brannsår / såre poter er ingenting å trakte etter 😉 Det er vondt og kjedelig. Like greit å unngå det.

Tips 😉 Sjekk asfalten, og så skulle jeg ønske at det var helt unødvendig å legge til, at ingen barn eller dyr bør sitte igjen i bilen nå om dagen – ikke overlates til seg selv i det hele tatt nå som det er så varmt!

Men alle er nok ikke fornøyde nå heller. Det finnes jo mange av de som skyr sola også, en del tåler den ikke heller – så da får vel kanskje trøsten være at vi hadde en veldig lang og kald vinter?! Deler bra på været i år syns jeg. Hehe.

Vi har hatt en helt herlig måned, og vi seiler inn i Juni – i medvind på værfronten.

Tror kanskje det har blitt for hett for posten også i dag?! Var en tur på butikken nå for å hente en pakke, men det kunne jeg bare glemme – alt av systemer er visst nede i hele landet fikk jeg beskjed om?! Så da får jeg bare vente da.

Er ikke noe bedre hos den andre postleverandøren heller. Fikk mail om at jeg kunne avtale utkjøring av en pakke – vifta tror vi. Men kommer ikke videre i systemet for å få dette i orden.

Så her får en atter en gang finne krukka merket med «tålmodighet» og smøre seg inn med den. Hehe.

Sender uansett en liten tanke til alle de med jobben sin ute i felten i disse dager, ta vare på dere selv i varmen 🙂 Oppdaterer innlegget med at veldig mange systemer ligger nede akkurat nå, ikke bare hos postleverandører, men mange andre steder også – kanskje skyldes det streiken? Varmen? Begge deler? Den som venter får se. Går vel i orden igjen snart får en tru.. He he he.

Ble mye sol og varme i denne oppdateringen, men tror vel dette angår veldig mange – været og dets pluss og minus sider. Hehe.

En ting er hvert fall sikkert. Denna frua skal nyte det så langt det går i dag også, og forhåpentligvis få gjort noe fornuftig i heten 🙂 Akkurat nå er det en sval og god bris her, håper den blir med resten av dagen også. Da er det godt altså.

Lag deg en så fin dag som mulig så lenge.

#sol #varme #sommer #dataproblem        

12 kommentarer om “Hett for datasystemene og tru..

  1. Toril sin hverdag med musikken: Det er helt sikkert, dette må vi prøve å nyte som best vi kan, når det snur så er jo det galt også. He he he. Her er det spådd sol og varmt så langt en kan se, men snu kan jo værmeldingene også – så gjør som dine puser, legger meg rett ut litt 😉 Finnes ikke noe nusseligere enn kattunger da, morsomt å se på de også, de felter vel ut etter hvert de også sikkert, lade opp til nye hyss 😉 Nyt dagen =))

    Liker

  2. Kos deg med varmen! men så dumt at posten ikke kommer frem! Særlig når det kan være vifta! Redningen for nattesøvn liksom…Ja varm asfalt er drepen…her er det kun en tur på morgenene..så daffer vi resten av dagen…Jeg klarte faktisk å få klippet meg i dag! Deilig å få bort litt av det slitte..men vil prøve å spare litt..så ble ikke store forandringen i utseende…Blir litt bustetroll en stund til det vokser litt ut…Ha en god kveld og nyt varmen!

    Liker

  3. Toini: Koser meg som bare det, i skyggen akkurat nå 😉 Posten er oppe å går igjen nå, men får hente den i mårra. Vifta aner jeg ikke når kan dukke opp – den skal visst komme på døra, men får ikke bestilt utkjøring, så. Ja nei det. Vi går veldig sent vi, jeg sovner bedre om jeg har fått gå litt før jeg skal legge meg 🙂 Hørtes deilig ut med en klipp, skulle gjort det jeg også, men får vente. Du får nyte kortere manke i varmen, det er nå godt bare det :-)) Kos deg 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.