Kjølematte..

 Ikke sponset tips..

Noen ganger er frua så lite «pålogget» som det går an 😉Hvor lenge har vi hatt det godt og varmt nå?! En måned?! I dag. Ja akkurat i dag kom frua på at «jammen, vi har jo kjølematte for pokker»

For to år siden, da Ludvik kunne løftes opp på armen hadde vi også noen veldig fine og ikke minst varme sommerdager, så da kjøpte jeg en kjølematte til gutten vår.

Den har en del kuler i seg, som blir til kjølende gel når matten legges i vann noen minutter. Tørker fort utenpå, forholder seg kjølende «inni» hurra.

Den kostet noen kroner i denne størrelsen, nok til at når Ludvik fant ut at den der var mye morsommere å leke med, å tygge litt på – enn å ligge på, så ble den konfiskert i påvente av at han skulle bli ferdig med å bite på tingene han fikk ned til seg.

I fjor slapp vi å tenke så langt. Fjorårets sommer foregikk som før nevnt en tirsdag, og det var i grunn det hele, så matten har blitt glemt litt. Før i dag da altså.

Matten kan brukes av både folk og dyr, jeg la den i vann før i dag, men Ludvik bryr seg visst ikke om den nå. Såvidt hatt det ene bakbeinet på den – så her øyner frua håp til natten. Vil ikke han bruke den i natt, så havner den i senga mi 😉 noe å ha under leggene det tenker jeg.

Den blir ikke iskald som en ispose, men kjølig, og denne holder seg kald i opp til 5 dager, da er det bare å dynke den i vann igjen – klar til neste 5 dager. Omatt å omatt.

 Et tips til deg også kanskje?!
Fåes kjøpt eller bestilt der hundeutstyr er å finne, finnes såvidt jeg vet i 3 eller 4 størrelser. Denne her er vel nest største om jeg ikke husker feil. Litt usikker der faktisk. Kan måle om noen lurer.

Uansett vel verdt de kronene, om en ønsker seg det litt svalere. Jeg kan vel takke den for at jeg akkurat nå makter å sitte på terrassen 🙂 Det er 50 grader blank i terrasse / stueveggen her nå. Phuuui.

#ikkesponset #kjølematte #hund #hundeutstyr         

12 kommentarer om “Kjølematte..

 1. Toini: Ser den =)) Den er ikke så kald at jeg tror det er noen fare for hunder med litt pels, den er svalende men ikke iskald =) Jeg tipper det blir meg jeg altså, han viser null interesse for den – så har lagt den i senga mi jeg, så får vi se litt senere 😉 hehe

  Liker

 2. Det var genialt, og ikke minst kjempegreit på varme dager som disse. Vet jo at hvis kattene blir overopphetet. I slike tilfeller må vi ta en fuktig kald håndduk å legge over kattene for å kjøle dem ned.
  Kattene mine er jo Afrikanske, og de elsker varme. Hvis jeg fyrer på vinteren ligger de tett inntil varmovnen og vedovnen.
  Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 3. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Ja det var veldig fint å komme på den igjen. Brukt den halve ettermiddagen :-)) Greit med dyr som liker varme da, Ludvik gjør nok det han også – men ikke så varmt som nå. Det er pes, så har dusjet han to ganger i dag, så liker han å ligge på våt terrasse i skyggen :-)) De finner sin måte disse pelsvennene våre :-)) Håper dere har en finfin kveld :-))

  Liker

Kommentarer er stengt.