Nådde 50 gitt…

Kvelden er her igjen, med litt kjøligere tilstander. Selv om det er helt herlige dager vi opplever så er jeg litt glad for at nettene kommer også, og nå ser det ut til at vi har «knekt koden» på anlegget inne, så det ble aldri varmere enn 28 inne i dag – men det ble det jammen meg på andre siden av veggen.

I morgen tenker jeg at vi får trykke på den funksjonen på anlegget litt før, så kanskje gradene stopper litt før også 😉 Blir spennende å se. Kunne nok tenkt meg at det holdt seg på en 22-23 grader innendørs denne sommeren også, da stortrives jeg inne – når man tar kvelden.

Tidligere i dag kom jeg på at vi faktisk har en kjølematte, kjøpte den til Ludvik for 2 år siden – men han viser ingen interesse for den i det hele tatt, så jeg la den i senga mi jeg – og der tror jeg jammen den får ligge også. Hehe.

 Gikk du glipp av det usponsede tipset til avkjøling –
for deg selv eller pelsvennen din så les bare
H E R =))

Med det ligger det kanskje an til en bedre natts søvn. Da er kanskje frua mer «spretten» i morgen?! Skal ikke skryte på meg så mye sprett, men litt mer humor i og mellom linjene er aldri feil. Blir ikke så mye humor av å jogge mellom sol og skygge, drikke masse og av og til spise litt. Samt vaske og henge opp en og annen av gemalens sokker etter vask. Hehe.

Men jeg nyter, bevares 🙂 Nyter dette mirakelet av en sommer vi får servert.

Nå er gemalen på tur hjem, og jammen rekker han å trille innom å få hentet den pakka jeg ikke fikk hentet før i dag. Systemene er oppe igjen der i alle fall – leste det på nettet tidligere i kveld, og at det har vært både nedetid og utfordringer mange steder…

Hurra for det, nå gjenstår det bare å få avtalt utkjøring på den andre pakken hos den andre postleverandøren nå så – takviften, så blir det så bra som det får blitt. Får vi tru 😉

Lag deg en så fin kveld som mulig videre.
I morgen venter mer sol, vi jogger med freske fraspark inn i JUNI måned, og fredagsmodus.

8 kommentarer om “Nådde 50 gitt…

 1. kaosverden89: Det var noe varmt i solveggen her ja :-)) Blitt noen pauser på forsiden av huset også, i skyggen ❤ Takk det samme snille, håper vi får en god natt med tempererte drømmer ;-))

  Liker

 2. Snedig med en slik matte, kanskje ? Hunden her ligger i solen så lenge de orker, så går de i skyggen eller inn om det blir for varmt ute. Det er bustig til varme vi har for tiden, men jeg liker det 🙂 Det er noen få netter jeg har plagdes litt, men overkommelig. Jeg blir så mye bedre i kropp og sjel når det er fint vær 🙂
  Måtte dagen din bli fin. God helg til deg, Gemalen og Ludvik ❤

  Liker

 3. poesimylife: Den hjalp meg maks i natt, sovet som en stein. Det er noen netter siden så nå er nakken sinna 😉 Hehe. Noe er det hele tiden altså. Leeer. Håper Ludvik vil bruke den i ettermiddag. Jeg også liker varmen, eller. Kroppen liker varmen, stortrives i varmen men sjela ønsker det svalt om natta 😉 Nå er det varmere her enn mange steder sydover. Heldige vi er :-)) God helg til dere ❤ Kos deg på bloggtreff.

  Liker

Kommentarer er stengt.