Nådde 50 gitt…

Kvelden er her igjen, med litt kjøligere tilstander. Selv om det er helt herlige dager vi opplever så er jeg litt glad for at nettene kommer også, og nå ser det ut til at vi har «knekt koden» på anlegget inne, så det ble aldri varmere enn 28 inne i dag – men det ble det jammen meg på andre siden av veggen.

I morgen tenker jeg at vi får trykke på den funksjonen på anlegget litt før, så kanskje gradene stopper litt før også 😉 Blir spennende å se. Kunne nok tenkt meg at det holdt seg på en 22-23 grader innendørs denne sommeren også, da stortrives jeg inne – når man tar kvelden.

Tidligere i dag kom jeg på at vi faktisk har en kjølematte, kjøpte den til Ludvik for 2 år siden – men han viser ingen interesse for den i det hele tatt, så jeg la den i senga mi jeg – og der tror jeg jammen den får ligge også. Hehe.

 Gikk du glipp av det usponsede tipset til avkjøling –
for deg selv eller pelsvennen din så les bare
H E R =))

Med det ligger det kanskje an til en bedre natts søvn. Da er kanskje frua mer «spretten» i morgen?! Skal ikke skryte på meg så mye sprett, men litt mer humor i og mellom linjene er aldri feil. Blir ikke så mye humor av å jogge mellom sol og skygge, drikke masse og av og til spise litt. Samt vaske og henge opp en og annen av gemalens sokker etter vask. Hehe.

Men jeg nyter, bevares 🙂 Nyter dette mirakelet av en sommer vi får servert.

Nå er gemalen på tur hjem, og jammen rekker han å trille innom å få hentet den pakka jeg ikke fikk hentet før i dag. Systemene er oppe igjen der i alle fall – leste det på nettet tidligere i kveld, og at det har vært både nedetid og utfordringer mange steder…

Hurra for det, nå gjenstår det bare å få avtalt utkjøring på den andre pakken hos den andre postleverandøren nå så – takviften, så blir det så bra som det får blitt. Får vi tru 😉

Lag deg en så fin kveld som mulig videre.
I morgen venter mer sol, vi jogger med freske fraspark inn i JUNI måned, og fredagsmodus.

8 kommentarer om “Nådde 50 gitt…

  1. Blir spennende å høre om du sover godt med den matten…pass på gikta di nå da…er noe med å ligge over en «vannåre» hmmmmm…hihihi..Ha en god natt og sov godt!

    Liker

  2. Toini: Off ja, du minner meg på noe der =-/ tenker å prøve å ha den under leggene, anklene vet jeg er dumt – høyere opp også, så får prøve der. Den er jo ikke iskald, så håper det går =)) Ønsker deg en riktig god natt med romtempererte drømmer 😉

    Liker

Kommentarer er stengt.