Med lett jogg inn i juni..

Hei hei Juni. Så er vi «her» igjen da.

Jeg har egentlig aldri vært helt fortrolig med juni måned jeg, den måneden inneholder midtsommer – og solsnu. Om bare 3 uker snur sola mot mørkere tider igjen – greier ikke se at det er noe å feire?! Aldri feiret sankthans jeg hvert fall. He he. Samtidig med midtsommer så er det «bare» et halvt år igjen til Jul, som igjen vil si at det da har gått et halvt siden jul – føles jo ikke sånn.

Juni måned er liksom en bekreftelses måned, om at tida flyr noe så innmari fort. Nå tusler jeg ikke rundt å tenker på dette her hele tiden altså. Hehe – men når klokka bikker juni, da kommer den og de tankene en liten tur innom topplokket 😉

Blomster fra kveldsturen i går kveld.

Denne natten har vært god for frua, den kjølematta jeg helt usponset tipset om i går «gjorde jobben» den ble faktisk litt for kald for meg i de tidligste morgentimene, så jeg måtte legge dyna over den.

Gikk du glipp av tipset: Les H E R =))

Men igjen så måtte jo frua kløne det bittelitt til. Jeg lot den få ligge i vann for lenge, mente å huske at den skulle ligge i litt vann rundt 45 minutter, så det gjorde jeg. Men den skulle nå bare ligge noen få minutter da, matten skulle øke med ca en cm i volum etter de minuttene. Denne ble med tre kvarter en smule høyere. Ha ha. Så alt overskuddet – ja det kvitta matten seg av med selv, og gjorde både fotenden av senga mi – og meg blaut 😉

Den er tett da vet du, men da fant jeg ut det også, den kvitter seg med overskuddet selv. He he. Den «svetter» det ut. Virker tørr og fin nå, så får tru det er i orden. Lagt den på skyggeplassen til Ludvik, så får håpe han vil finne ut av den der i dag.

Dette ligger an til å bli en dag ganske lik gårsdagen, herlig vær med en frisk bris til. Gemalen er på vei til siste sistetur denne runden, så Ludvik og jeg får holde fortet alene så lenge – så er det helg, med alt som hører med av planer og kos 🙂

Lag deg en så fin dag som mulig så lenge, i eller utenfor sol.
Kos deg.

10 kommentarer om “Med lett jogg inn i juni..

  1. Så bra den funket…juni syns jeg er en fin mnd…det er er sommer da liksom..Kanskje du skal legge den matta i et dynetrekk…så ligger nok ludvik på den..HA en god kveld!

    Liker

  2. Toini: Joda. Juni er veldig fin, normalt sett veldig «våt» men hittil ser det bra ut 😉 Hehe. Ludvik er ikke vant med å ligge på noe som helst, aldri likt hverken pledd eller hundeseng. Han liker best hard plank, så tror ikke det er mye som hjelper – han får finne ut av det selv, hadde kinnet såvidt bortpå før i dag. Så lar den ligge til han kanskje skjønner greia 😉 hjalp i alle fall meg i natt. Håper dagen din er god som gull :-))

    Liker

  3. frodith: Ja det var og er god =)) I kveld tror jeg ikke jeg trenger den, men godt å vite at den er tilgjengelig =) Håper du har en fin kveld ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.