Fruas nye produkt venner..

Ikke sponsede produktomtaler.

 Fra tid til annen hender det at jeg skriver om produkter jeg har testet. Og nå har jeg funnet igjen en av mine «bestevenner» av et merke. Et merke som gjør noe for meg, som jeg håper vil fortsette å gjøre det i mange år – som jeg med hånda på hjertet kan stå for å like.

Jeg sier igjen, da jeg for mange år siden gikk til hudpleie for å blant annet nappe bryn. I den salongen brukte de kun produkter fra dette merket, og på den tiden hadde frøkna som jeg var da veldig fin hud i ansiktet sitt. Jeg sier igjen, også fordi jeg ble anbefalt en ansiktskrem av dette merket etter en gratis hudanalyse på apoteket her i bygda. Litt mer om det, samt et par linker i slutten av innlegget.

Gjennom årene tester man jo gjerne noen produkter. Mange av oss liker å smøre inn ansikt og kropp, noen ofte, noen av og til. Noen er heldige å finne de som gjør «jobben» ganske tidlig, mens andre må lete litt i jungelen av gode produkter, og lete på nytt ettersom årene går og huden forandrer seg. Jeg er en av dem som har lett, prøvd og feilet.

Dette har jeg skrevet om før også – i flere år har jeg av og på forsøkt både hånd og ansiktskremer samt bodylotions, uten å helt ha funnet den og de. Helt ærlig har jeg vel ikke hatt store trua på en god stund heller, vi er vel muligens fler som har mistet litt troen etter noen bomkjøp gjennom årene.

Men siden jeg hittil i år har klart å få til noen treff, så turte jeg prøve meg på en bodylotion fra samme merke. Og det er jeg veldig glad for at jeg gjorde!

Dette er en veldig lett og drøy body lotion som skal masseres lett inn i rå/fuktig hud etter bad/dusj, noe som i alle fall passer meg ypperlig, da det er da jeg er flinkest til å huske på å smøre meg.

Denne har jeg brukt nær daglig i to uker nå, og den gjør i alle fall jobben for meg. Trekker raskt inn i huden min uten å føles klissete hverken på kropp eller fingre, og lukter svakt men veldig godt. Den er drøy som sakt, trenger ikke rare erten for et ben, så denne flasken tror jeg holder ett års tid for denne frua. Denne passer angivelig for alle typer hud, og hudtilstander.

* Jeg er en av dem som fort kan tørke bittelitt på legger og armer hele året etter dusj og bad, men siden jeg begynte med denne har jeg utrolig nok ikke hatt antydning til en tørr flekk på meg. Hurra for det da, og især nå når den gyldne brunfargen skrider frem. Skal man ta vare på den lengst mulig så bør en være flink å smøre seg så den ikke flasser av om noen uker. Hehe.

Så, en liten stund etter at jeg tok hudanalysen på apoteket, og kom godt i gang med ansiktskremen var jeg så heldig å få teste et lite reise sett fra samme merke. Her skal du få lese litt om det.

Et flott reise sett med «sukkertøy» for ansiktet 🙂

Jeg var utrolig glad for at det var festet på et ark på Norsk, for jeg innrømmer så glatt som det bare går – at for meg synes alt av hudprodukter å være en evig liten jungel, og det er ikke sjelden jeg har sittet på følelsen av at det ene fort slår det andre ihjel.

Det ene produktet er bra for det, et annet er bra for det – sammen gir de gull og grønne skoger. Jeg er veldig utdatert på området. Det er i alle fall min egen lille konklusjon. Hehe. Det har kommet så mye nytt på markedet de senere årene, men jeg prøver å klore meg litt tilbake – for det er jo litt herlig å endelig finne et lite knippe produkter en føler seg vel med.

Føler meg ganske så folkelig i grunn, lite hokus pokus med meg altså. He he. Kjører på med ærlighet.

Produktene i esken har jeg testet ut i fra anbefalingen på baksiden, og bak på de ulike produktene i en periode på 2 uker 🙂 Skrives etter plassering i esken.

* Daily Microfoliant: Et herlig «melis» pulver uten særlig lukt. En liten teskje drysses i våte hender og smøres til en jevning / paste. Masseres lett i ansiktet i rundt et minutt før det skylles av, unngå øyepartiet. Har en herlig peeling følelse uten å føles ut som skrubb. Så mild at den kan brukes daglig. Jeg har brukt den ca tredje hver dag og huden føles ren og fresh etterpå.

* Multi Active toner: En forfriskende spray i denne varmen, dusjes i ansiktet etter vask, fukter og gjør huden veldig fresh, kan brukes etter sminke uten at det fyker utover, og ellers ved behov. Lukter mildt, men veldig rent og godt – lenge.

* Skin hydrating masque: En gjennomsiktig, og geléaktig maske med veldig mild duft smøres på etter vask, la sitte i ca 15 minutter før den skylles av. Føles ikke hverken stram eller ubehagelig, og huden blir babymyk etterpå. Helt herlig å ha på i varmen da den har en god og kjølende effekt.

* Multivitamin power firm: En geléaktig øyekrem, med mild – liten duft smøres tynt på i øyeområdet. Skal gjøre huden mer elastisk og inneholder med det C og E vitamin. Denne føltes ganske god på huden, men er nok den jeg hittil har brukt minst av. Ikke vant med et eget produkt rundt øynene.

Min favoritt av disse 4 hittil?!

Denne var og er utrolig god å spraye seg med nå i varmen, og den lukter utrolig rent og godt – lenge. Et lett dusj med øynene lukket – et par ganger i løpet av ettermiddagen fikk frua til å føle seg fresh – midt i sola. Det kan jeg ikke skryte på meg har skjedd for ofte, har vel følt meg mer som en kokt hummer noen ettermiddager tidligere før denne kom til meg – og det beste, huden blir så myk av den.

Den gjør en forskjell. Denne kunne jeg tenkt meg noen store flasker av for å si det mildt.
Et helt herlig produkt, rett og slett
🙂

Ja jeg blir jo faktisk overrasket, som den jordnære frua jeg er – men er det ikke herlig da?! Å finne de produktene som dekker ens helt private «Kinderegg» at de holder det de lover, at de lukter godt – så en føler seg «fresh» lista kan nok bli lang.

Bare man er fornøyd så er målet nådd tenker jeg 🙂
I den forbindelse vil jeg legge til, at ingen av disse produktene jeg nevner her inneholder kunstig parfyme eller fargestoffer. Sånt liker frua.

Tilbake til innledningen. Du som har fulgt meg en stund fikk kanskje med deg at jeg tidligere i år fant håndkremene for hele året, og at jeg etter en hudanalysyse på apoteket fant en veldig god ansiktskrem, tilhørende samme merke jeg har skrevet om her. Oppstarten til alt. He he.

– Hvis du gikk glipp av det, så kan du lese om min gode erfaring med håndkremene H E R =))
Den største tuben har jeg nå også i to andre varianter, beste håndkremene jeg har vært borti – ikke rart de er bestselgere rundt om.

– Hudanalysen og navnet på ansiktskremen jeg nå bruker kan du lese mer om H E R =)) Anbefaler alle å få tatt en slik gratis analyse – hvis det er mulighet for det ved ditt lokale apotek. Ingen kjøpetvang, tar noen få usjenerende minutter og kan være en god pekepinn på hvordan ståa er på de ulike soner i ansiktet.

Nå gir jeg deg kanskje en veldig sterk følelse av at hele innlegget er skjult sponset?! Men nei. Frua blir bare veldig entusiastisk når hun finner produkter som holder det de lover. Jeg blir rett og slett veldig glad av det – og nøler med det ikke med å dele min glede med deg ❤

Det kan jo hende at akkurat du er på let, akkurat nå i kveld – og kan ha nytte av noe av dette.
Især nå, når vi er midt i sommer og sol og huden er litt utsatt.

#dermalogica #produktomtale #fornøyd #produkt #herlig #skjønnhet #velvære #hudpleie #hud #egenpleie #blogg      

12 kommentarer om “Fruas nye produkt venner..

  1. Høres ut som bra merker, ikke testet. Men skal sjekke ut kanskje. Som sagt mye rart av merker der ute….bra med tips.

    Liker

  2. solliv: Ja med hjelp har jeg nå både funnet merkene, og produktene. Men å stå å kikke i hyllene alene hjalp meg ingenting 😉 he he. Veldig mye der ute. Bare glad hvis jeg kan være til hjelp :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.