A men ikke B i solnedgang..

Dette har vært en både fin og rolig dag. Bittelitt skyer, bittelitt vind – og med det ikke like hett som de foregående dagene. Jeg må si at denne dagen har vært et aldri så lite pauserom. He he he.

Men nå er denne dagen på hell også, så klar for mer sol og sommer i morgen den dag jeg. Kjør på! Hehe. I morgen er det planer på gang. Ikke de aller største, du vil nok bli skuffet om du nå tenker det – men jeg forsøker meg herved med å si A men ikke B. Noen ganger er det veldig populært altså, ikke så mye her inne i bloggland – men så finner en det desto mer på fjaseboka 😉 Og mange er jo der også, frua med.

Jeg liker det utrolig dårlig, scroller over slike statuser fortere enn svint – men siden det er så veldig populært da, så prøver jeg meg på det. Ulv ulv og alt det der, men det kan jo tenkes at det kan komme mer av det fremover, hvem vet?!

Så, hvordan liker du slike statuser da?!
Du skriver kanskje en del slike statuser selv –
eller bare setter på en følelse i statusfeltet på Facebook?!
😉
Bare nysgjerrig frue.. Ikke hverken vondt eller frekt ment….

Kveldens dagbok notat: Gemalen er snart hjemme igjen fra siste sistetur vakt for denne runden, nå er det snart helg. Vel, den har jo vært her noen timer alt, Ludvik tok i alle fall helga for flere timer siden. Med beina godt utenfor kjølematta. He he he.

Nesten litt typisk at det har vært bittelitt kjøligere i dag, ettersom jeg fant igjen den matten i går. Hehe. Men det skal jo bli varmere igjen veldig veldig snart – så tenker det var godt at jeg fant den likevel jeg.

For ikke lenge siden delte jeg en ny produktomtale her på bloggen – et innlegg med litt lengde på da jeg har testet litt av hvert av gode produkter de siste ukene. Innlegget finner du – H E R =))

Til deg som skal, eller kanskje skal til Oslo på bloggertreff i morgen – kos deg så masse. Håper dere får en veldig morsom og fin stund sammen. Frua håper på en neste gang, såkalt tilgodelapp. Hehe.

Håper dagen har vært fin, og at kvelden er god.
Nyt den videre, vi skal vel ikke sova bort sumarnatta eller?! Hehe.

8 kommentarer om “A men ikke B i solnedgang..

 1. Slike statuser kan jeg styre meg for. Hvis det er slik at viktige ting ikke kan fortelles høyt om, bør man heller ikke hinte om det. Føler det er for å få oppmerksomhet. På bloggverden kalles det jo klick bite.
  Det er som om jeg skulle ha skrevet om en kattungefødsel med overskriften: «Nå er det i gang!». Så hvis noen leser innlegget har det handlet om at drektighetsperioden til katten nettopp hadde begynt.
  Kjempefint bilde av solnedgangen 🙂 Jeg elsker slike bilder 🙂
  Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og og god helg 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 2. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Da er vi helt enige da ;)) Jeg også liker å finne overskrifter som gir en ekstra snert til resten, men aldri helt utenfor tema. Vi er nå ulike, og heldigvis går det an å scrolle :-)) Nyt dagen din så godt du kan, ja og pusene. God helg :-))

  Liker

Kommentarer er stengt.