A men ikke B i solnedgang..

Dette har vært en både fin og rolig dag. Bittelitt skyer, bittelitt vind – og med det ikke like hett som de foregående dagene. Jeg må si at denne dagen har vært et aldri så lite pauserom. He he he.

Men nå er denne dagen på hell også, så klar for mer sol og sommer i morgen den dag jeg. Kjør på! Hehe. I morgen er det planer på gang. Ikke de aller største, du vil nok bli skuffet om du nå tenker det – men jeg forsøker meg herved med å si A men ikke B. Noen ganger er det veldig populært altså, ikke så mye her inne i bloggland – men så finner en det desto mer på fjaseboka 😉 Og mange er jo der også, frua med.

Jeg liker det utrolig dårlig, scroller over slike statuser fortere enn svint – men siden det er så veldig populært da, så prøver jeg meg på det. Ulv ulv og alt det der, men det kan jo tenkes at det kan komme mer av det fremover, hvem vet?!

Så, hvordan liker du slike statuser da?!
Du skriver kanskje en del slike statuser selv –
eller bare setter på en følelse i statusfeltet på Facebook?!
😉
Bare nysgjerrig frue.. Ikke hverken vondt eller frekt ment….

Kveldens dagbok notat: Gemalen er snart hjemme igjen fra siste sistetur vakt for denne runden, nå er det snart helg. Vel, den har jo vært her noen timer alt, Ludvik tok i alle fall helga for flere timer siden. Med beina godt utenfor kjølematta. He he he.

Nesten litt typisk at det har vært bittelitt kjøligere i dag, ettersom jeg fant igjen den matten i går. Hehe. Men det skal jo bli varmere igjen veldig veldig snart – så tenker det var godt at jeg fant den likevel jeg.

For ikke lenge siden delte jeg en ny produktomtale her på bloggen – et innlegg med litt lengde på da jeg har testet litt av hvert av gode produkter de siste ukene. Innlegget finner du – H E R =))

Til deg som skal, eller kanskje skal til Oslo på bloggertreff i morgen – kos deg så masse. Håper dere får en veldig morsom og fin stund sammen. Frua håper på en neste gang, såkalt tilgodelapp. Hehe.

Håper dagen har vært fin, og at kvelden er god.
Nyt den videre, vi skal vel ikke sova bort sumarnatta eller?! Hehe.

8 kommentarer om “A men ikke B i solnedgang..

  1. Jeg liker ikke sånne statuser…og noen ganger blir jeg nesten irritert….hihihi..Særlig om det er noe som kan virke litt skummelt, eller farlig…og man ikke hører noe..og går å lurer…som feks: Er på sykehus..oppdaterer senere….grrrr…da kjenner jeg at jeg blir litt sur altså…for man, eller ihvertfall jeg…blir litt engstelig..og går å tenker..men..har lært meg til å prøve å kutte ut tankene..for det er mange som lager sånne «ulv, ulv» innlegg….men..ikke min favoritt..håper du får en god natt…litt kjøligere her også i kveld…

    Liker

  2. Toini: Ikke sant, er så enig med deg der 😉 Føler nesten at det ofte er kun for oppmerksomhet, og det kunne nok mange fått ved å fortelle det som gnager også :-)) Så er vi like der også, moro :-)) Kvelden nytes, kjøligere ute nå. Like varmt inne foreløpig, snart ut på tur nå, så blir det nok bra inne også :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.