Slik kunne det fort ha gått..

Det var morgen i brøttet, frua var på tur til å stå opp, gemalen hadde enda noen timer igjen på øyet etter nattevakt. Vekkeklokken hadde kimt ut sin klagesang, og frua kikket olmt på den der hun satt på sengekanten og delvis forsøkte å gni søvnen ut av øynene.

Hun reiste seg sakte opp, ville være så stille hun bare kunne for at gemalen ikke skulle våkne, men med ett var hele husstanden i vill panikk – frua så seg ikke for og snublet i hunden Ludvik som føyk opp og gemalen satt plutselig som et tent lys av et bustehode der borte i senga, vill i øynene og armer og bein parat til å sprette opp og ut…..

Slik kunne det fort ha gått, om ikke frua hadde lært seg å se seg for siden sist 😉

God dag der ute, torsdagen er i full gang her også – men gemalen sover tungt enda, heldig for han det tenker jeg – at jeg rakk å se meg for denne gangen. Jeg mener, det har jo skjedd før dette her – ikke bare en gang heller. He he he. Så i dag sanket jeg flinkfrue poeng, og det til gagns. Hehe.

Denne morgenen nyter jeg litt ekstra. Etter å ha lest i avisen at vi fra neste uke kan vente oss regn, regn og atter regn så tenker jeg å omfavne de siste godværsdagene for denne runden – før naturen får sitt sårt trengte vann.

Kjenner på meg selv at jeg håper det ikke blir så mange dagene med regn før det i alle fall kan bli opphold igjen. Jeg liker best opphold jeg da. He he. Når taket en dag kommer over terrassen skal jeg ikke si noe mer på det, men til den dagen kommer så liker jeg aller best opphold. He he he.

Når gemalen er på beina så skal jeg ut en tur, så blir det nok litt huslige sysler før frua fordyper seg i den gode bok igjen. Det er virkelig fine dager her nå, så jeg skal fortsette å nyte som bare det, må nyte så lenge det varer. Hehe.

Håper du har en fin dag så langt.

18 kommentarer om “Slik kunne det fort ha gått..

 1. Etdiktomdagen – MJmettejosteinsdatter: Ja det håper jeg 😉 hihi. Her skinner sola fra helt blå himmel. Et lett vinddrag gjør bare godt. Håper du får sove godt etter natten, gemalen har enda to netter igjen – to morgener til å tråkke lett. He he. Regn blir sikkert bra, men jeg går litt fortere lei regnet 😉 he he. Men uten regnet ville jeg vel ikke satt like god pris på sola, så det får komme :-))

  Liker

 2. Bra du har lært da..kan jo ikke lage ville tilstander før folk og dyr våkner gang på gang..hehe.. :)) Ja nå må vi bare ha noen regnværsdager snart ..før det fortsetter med sommer og sol :)) Så bra du koser deg med dagene…Klem og fin dag videre ❤

  Liker

 3. annebe: Ja jeg syns jeg var nesten urovekkende pålogget i mårres, veldig ulikt til meg å være. He he. Og du har rett, det bør komme litt regn nå – men håper ikke det betyr mesteparten av juni, jeg i alle fall går mye fortere lei regn og gråvær ;-)) Håper dagen din er god så langt ❤ Klem fra Jevnaker ;-))

  Liker

 4. Uff..er det meldt regn til uka? ja da får det være regn DEN uken..også opphold..for da begynner vi ferie…hihih..men vi har snakket om det…gjør ikke noe med dårlig vær..da kan vi nyte bobilens innside mer…får nesten dårlig samvittighet med å sette seg inn når været har vært så fint..så blir kos og sitte inne i det lille huset også…Men litt opphold må vi ha også…Som vi alltid sier…en mellomting..Så bra du klarte å være stille i dag….men regner med det går bra selv om du bråker litt også…han er vel vant til det..hihih…Håper dagen har vært topp! Ha en god kveld!

  Liker

Kommentarer er stengt.