Da vifta kom til gards #1

Det var en varm dag i mai hvor herr og fru fikk en idé, en vifte i taket på soverommet nå i varmen – hvor godt er vel det? Frua bestilte, gemalen fornøyd. Men det drøyde en stund før vifta var fortøyd.

En like varm dag litt ut i juni så ringte det en kar, han hadde vifta i bilen, og han var klar – men ringte fordi han ute i bushen var?! Frua geleidet bud og vifte hjem, det var ikke langt unna at budet fikk en klem.

Med vifta inne på gulvet på gemalen frua skrek, hun skjønte fort og gæli at her var hun et nek. Å sette sammen dingser svekker hennes renommé, men hun kan gjøre klart for gemalen sin, å sette rosa strek.

Gemalen på sin side han tenkte så det knaket, i huset deres der de bor er det ikke bare å finne taket. Huset har et anlegg så skjult som bare det, med lampe der fra før av så tenkte han på det.

Gemalen til denne frua er ikke gjenglemt i noen skuff, han tenker høyt og lenge, til løsningen sier poff. Han er en ekte Solan så lur som bare det, og når ideen kommer frem da er det tid og sted.

Det blir en ekstra bryter ny dings å holde rede på, men det må frua godta om hun takvifte skal få. Det blir så bra som det får blitt det er hun sikker på, når gemalen drillen finner hun lister seg vekk på tå.

Hun gjorde klart som best hun kunne, merket alle morsmål godt med tusj. Så gikk hun ut til Ludvik?en ga gutten sin en dusj. Inne hørtes lyder fra en gemal med skruer og drill, hun fliret litt der for seg selv gemalen er så snill.

De målte opp i taket der hvor viften skal få henge, det hele gikk så nøye for den skal ikke henge å slenge. Litt misfornøyd gemalen var på muttere og skruer. Et fornuftig petimeter det er så fint å ha, gemalen skrur og babler høyt og han er like glad.

Hvordan det hele går og blir det skal du nok få lese, går dette bra går allting godt er fraser du vil lese. Mens frua skriver dette er gutta bløte av svette, hun setter seg helt stille ned imens hun skriver dette.

Montering test og flere ord det kommer altså senere, for vifta skal få kjørt seg godt og kvadet kanskje penere. Håper du likte fruas rim og at jeg glede ga deg. Neste del du lese får når vifta har fått kjørt seg.

….og kanskje vi også? Kanskje vi blåser bort?!

#ikkesponset #takvifte #vifte #westinghouse #dikt #rim #humor #ironi #blogg          

18 kommentarer om “Da vifta kom til gards #1

 1. hahahahahaha så flott rim 🙂 Du er jo rene poteten du også :))))) Poeten heter det selvfølgelig. Du er veldig flink til å rime 🙂
  Her er en liten oppgave til deg : Hva er det som rimer på trikken?
  Håper at dere fikk montert vifta, og jeg håper at dere ikke blåste bort hehehe
  En fin søndag til dere alle tre ❤

  Liker

 2. Anonym: Hehe. Takk for det 🙂 Så moro at du likte det, men oppgaven? Diggbart at du naturligvis tenker på at jeg får i meg nok av drikken i sommer? Det rimer i alle fall på trikken 😉 he he he. Vifta er oppe, men kasus er nok ikke helt ferdig enda. Gemalen surver 😉 Nyt dagen ❤

  Liker

Kommentarer er stengt.