En liten smell..

En gang i måneden handler vi inn en stor pose M og en stor pose Nonstop. Begge deler pleier vi å blande i en skål til denne lørdagskvelden h e r, altså denne lørdagen på gemalens turnus.

Sånn ble det ikke i kveld. He he he. Gemalen har hatt nattevakter hele uka, og frua har kost seg både ute og inne med en veldig god bok (og litt knask)

Så da kvelden ség seg på i går skjønte jeg at jeg hadde gått på en smell, og sendte dette bildet til gemalen på jobb.

Tenkte det var verdt et forsøk da, he he. Kanskje gutta ville sende gubben hjem igjen før frua hadde tømt bollen?! Jeg jobbet tross alt på samme sted i flere år – så vi kjenner hverandre alle sammen, de kunne vel unne gemalen en liten nonstop eller 2?

Samtalen foregikk som følger: Jeg sendte bildet med en liten tekst under.

Det gikk som det måtte gå. Jeg gikk på en smell, og niks lørdagsgodt på noen av oss.
Tror vi greier oss likevel altså, uten knask. He he.

Håper du har hatt en fin dags ferd mot kveld.

#nonstop #sjokolade             

18 kommentarer om “En liten smell..

  1. Hihih…ja det er rart med de vanene….og ikke lett å la en skål stå i fred…ser den….Her kan ikke noe godis være i hus, uten å bli spist opp…Men jeg vet jo dette..og kjøper ikke inn før vi skal ha det….OG tror nok den skålen hadde vært veldig tom før min mann kom hjem ja…ihihi Håper han fikk litt da….Ha en god søndag!

    Liker

  2. Toini: Før kunne jeg sakt at det er akkurat sånn her også, men de siste årene har det fått ligge lenge. De posene har fått holde til den lørdagen på turnusen, ja frem til denne uka da. He he he. Det var igjen så han fikk smake masse, er enda igjen litt 🙂 Håper deres dag er god :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.