Ønske til blogg..

Hei hei.

En flunkende ny dag er i full gang. Hurra for dagen.

 Jeg har fått ryddet litt i innlegg og kategorier på bloggen, det var veldig godt å få gjort. Men er det noe jeg kunne savnet her inne på blogg så er det muligheten for å huke av et eller flere innlegg, å flytte de direkte til en annen kategori. Sånn det er nå må man fysisk innom hvert innlegg å lagre de på nytt i en annen – ikke sant?! Håper det, ellers har jeg brukt lang tid på noe som kunne gått vesentlig fortere. Hehe. Håper en slik funksjon kan komme!

Uansett, her i brøtte er også dagen i gang, for gemalens del er det en veldig god dag, for min del?! Ikke helt. Ikke enda i alle fall, det startet med litt krøll i går, som måtte bli med videre til i dag. Håper at det ender med denne dagen, men noe sier meg at dette nok vil følge meg en stund.

Jeg er en av dem som blir bittelitt mutt over krøllball jeg ikke får gjort noe med. Krøllball som jeg er veldig gira på å få ordnet, men som jeg må vente på både klokka og andre mennesker for å få ryddet opp i. Jeg blir utålmodig, der var ordet. Utålmodig over å få ting i orden igjen, da helst i går. Er vel neppe alene om dette heller kanskje?

Denne andre her er i alle fall ikke utålmodig. Som du ser hjalp det på med litt regn, plenen er allerede grønnere igjen. Det hjalp på med en dusj, mens jeg allerede savner den gode varmen vi hadde – ok, like varmt som de varmeste dagene behøver det ikke bli, men litt varmere
– blir vi noen gang fornøyd? He he.

Jaja, mens dagen går kommer det igjen til å skje ting rundt oss, så det kommer nok mer fra frua litt senere i dag. Lag deg en så fin dag som mulig så lenge.

#blogg #alaskanmalamute #malamute         

20 kommentarer om “Ønske til blogg..

 1. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Veldig greit å rydde litt i innlegg, kategorier og alt sammen 🙂 Husk å ha tillatelsen i orden også da, velmenende tips 🙂 Jeg tar alltid alle bilder selv, så slipper jeg å tenke på opphavsrett og den typen ting. Håper dagen din er så god som den kan bli :-))

  Liker

 2. Kunne vært fint å ordna litt i sånne kategorier..men har ikke prøvd på det heller..men kan kanskje lage et par nye..men så blir det liksom ikke til at jeg orker å styre med det :)) Her kjennes det lummert ut nå for jeg er helt «klam «.. Koselig bilde av fin hund :)) Ha en fin kveld ❤

  Liker

 3. Krølll skapt av andre, eller som er avhengig av andre for å løses er ikke så greit 😦 Men håper det øser seg fort for deg likevel 🙂

  Liker

 4. annebe: Ja det var allright å rydde litt, før det ble for mye å rydde. He he. Denne bloggen er jo ikke så gammel – men den blir det. He he. Lummert og regn her, av og på torden 🙂 en kosekveld inne 🙂 Håper du har en finfin en ❤

  Liker

 5. frodith: Ja det håper jeg også, aldri hatt så inderlig sterkt håp som nå, får håpe ordtaket stemmer – at alt løser seg for snille jinter :-)) Håper du har en god kveld, og at tingene hos deg har funnet løsninger :-))

  Liker

Kommentarer er stengt.