Utsikt utenfra..

God morgen fredag.

Så står helgen for døra igjen da, tolk det slik du vil. He he. Her i brøtte er vi allerede godt i gang med dagen, håper den blir noe bedre værmessig sett enn gårsdagens vind og regnvær. Det var rett og slett et supert vær for å nyte boka jeg holder på å lese, så noe er jo uvær godt for også.

Hadde jeg hatt hatt på knollen i går kveld, så hadde jeg ikke hatt noen hatt mer. – Jernbanefrua 15.06.18 😉

Men med freske fraspark la vi i vei på kveldstur i går også, ruslet litt ut av feltet – og jeg fikk tatt noen få bilder til litt «sukk og stønn» fra de lenger fremme. Må jo ta bilder til bloggen når anledningen byr seg vettu 😉

Jeg skrev et innlegg om det tidligere på bloggen, og her kommer det igjen for eventuelt nye lesere.

Til Bloggen Vettu ;))

Når vi tusler utenfor feltet her så får vi en veldig fin utsikt til Randsfjorden som du ser, men akkurat her vi holder til er det også en god del fjell og stein, noe jeg også synes er veldig fint, ja med unntak av tomta foran oss da kanskje. He he he.

Den haugen over og under her er visstnok fredet.

Gemalen er i gang med langfri, noen herlige dager får vi håpe det blir. Får tru at det ligger an til noen humoristiske utflukter igjen, innrømmer at den siste måneden antakeligvis ikke har vært så spennende å lese om. Den var rett og slett for varm for å finne på hverken hyss eller andre morsomheter, men nå som den normale sommer tydeligvis er tilbake så får vi tru det dukker opp noen muligheter til moro igjen. Like greit å finne på noe mens kasuset i topplokket fortsetter.

En helg står i alle fall rett foran oss, og jeg håper det blir en fin og koselig en.

Hva slags planer har du for helgen da tru?! Skal du avgårde til Hadeland Glassverk å se den utrolig flotte utstillingen de har tru?!

Muligheten er der hver helg frem til august?! Den var Londons mest besøkte attraksjon i fjor, hadde vært moro om den ble om ikke Norges, så Opplands best besøkte i år. Mer om utstillingen kan du lese om via linken under her.

«En Reise I Mummidalen»

Lag deg en så fin dag som mulig.

12 kommentarer om “Utsikt utenfra..

  1. finnskogtroll: Takk for det 🙂 Det er nå vel generelt fint i dette land, enten det er fjell, stein eller vakre vann – kose deg masse med utsikten og helgen du også :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.