Snodige spørsmål #1

Jeg er en person som fort kan fundere litt over snodige fakta, eller andre ting. Kanskje er ikke alt så snodig likevel?! Tenkte jeg skulle skrive ned noen få av de, innenfor litt ulike kategorier – det kan jo til og med hende noen har fornuftige svar på noen?! He he.

* Jeg hopper i det, hvorfor er wienerpølser i pakninger på 8, grillpølsene med ost som jeg liker kommer i pakninger på 6. Mens lomper kjører på med 10?!

Etter alle disse år, hvorfor har ingen tenkt ut et typ samarbeid helt ut om dette her – eller er det forsøkt?! Mener å huske at jeg har lest noe om dette her, men husker ikke hva konklusjonen var. He he.

* Hvorfor forfattes enkelte overskrifter av typen «tingen du må ha…» når ingen av oss slettes må ha den tingen? Legger til at jeg skjønner godt hvorfor, det er mer et ørlite irritasjonsmoment da det jo leder an til, at folk skal tro at de ikke er kule nok uten den tingen? Tullball. Hehe.

* Hva menes med «bildene du aldri fikk se» når de nettop har blitt publisert for andre å se – har vi ikke da sett de bildene vi ikke få se? Lurer stadig på det. Hehe.

Altså, jeg skjønner jo poenget, og det er jo moro. Misforstå meg rett her. Den såkalte greia med det er jo morsom, men ordbruken er kanskje litt snodig?!

* Hvorfor har dødsannonser blitt betalte + saker i veldig mange aviser?
Er de ikke allerede kjøpt for at slekt og venner skal få se de? Synes noe dobbelt betalt og frekt..

* Hvorfor har det blitt slik at mange synes å mene noe om andre, men de fleste mener – at andre først bør feie for egen dør? Burde ikke endene ha møttes her? Hehe.

Dette er bare et lite variert fåtall av snodigheter som frua plutselig kan tenke litt over, kanskje finnes det logiske svar? Kanskje til og med fornuftige svar? En del av alle snodige tanker forblir nok innenfor uforståelig konklusjon, som leder til en og annen lett irriterende risting på knollen. He he.

Hvorfor kan ikke jeg ligge når telefonkatalog?

#spørsmål #undrer #blogg

20 kommentarer om “Snodige spørsmål #1

  1. Det har blitt et samfunn hvor alt blir styrt av å tjene mest mulig, ikke hva som er hensiktsmessig. Man må jo kjøpe rimelig mange pløse og lumpepakker for å få ting til å «gå opp» Det som blir tilovers blir jo gjerne kastet om en ikke har en firbeint eller to som snoker litt.

    Liker

  2. Lillian: Joda, jeg vet nok det jeg også, denne vovsen her får ikke snoke i de restene, magen hans liker ikke lomper i alle fall. He he, så det forsvinner nok nedi vomma til gemalen 😉

    Liker

Kommentarer er stengt.