Mens gemalen ser VM…

Gemalen har snart fått med seg to slike grønn plen kamper, for deg som har fulgt meg en stund så husker du kanskje at sånn F** ball er veldig veldig uinteressant for frua, faktisk så lite interessant at jeg på de tidspunkt har veldig mye å spørre gemalen om. Ting jeg egentlig har lurt på veldig lenge, men som jeg ikke har spurt om før. Sammentreff?! He he he.

Jeg kunne for eksempel spurt om hvorfor jorden er nesten like rundt som en F**ball? Eller hvor mange ruter det er i takess taket vårt i stua, det som jeg egentlig ikke liker noe særlig. Eller så kunne jeg jo benyttet anledningen til å spørre om hvilket blad som egner seg til hvilke formål på ulike sager? Eller om vi skulle klina eller gått en tur mellom de turene vi allerede går?! Hadde ikke det vært kos?! Romlemantisk tur i solnedgang? He he he.

Det er mye jeg brenner inne med akkurat nå altså, og mens jeg forsøkte å finne et ledig øyeblikk til å spørre om alt dette her, så ble det visst 1-1. Ok, han får se det da mens jeg tenker ut flere spørsmål?!

Det blomstrer på kjøkkenet, og her ute på terrassen hvor jeg sitter å pønsker. He he.

Jeg kunne spurt når vi skal male den ene veggen på garasjen og den ene på huset?! Ja de to som får mest sol og som har krympet litt så vi har funnet it at vi skal gi dem et strøk snart, om et år eller noe – men kanskje vi kunne funnet datoen nå?! Mens vi sitter her mener jeg. He he.

Jeg er en pussig skrue, jeg har ikke spurt om noe som helst, men jeg kunnedét hadde liknet meg veldig å spørre om noe helt uinteressant for han akkurat nå, men jeg lar det være. Sitter her ute å hører på pippipen, et og annet av lyd fra ene kommentatoren på TV?en inne – den står da veldig høyt på eller?! Be han skru ned litt kanskje?! He he he. Neida, men jeg kunne 😉

Nei jeg sitter nok helt rolig her ute, venter… Men mens han har sett en kamp, og nå er over halvveis i en ny 90 minutters kamp + pause, så samler det seg opp en liten skravlesyke hos frua, den får han ta i mot etterpå – for da ska jeg spørre. Helt sikkert 🙂 hihi. Jeg tror nemlig ikke han får med seg noe som helst annet enn grønn plen akkurat nå… Hehe.

Lag deg en så fin kveld videre som mulig.

#fotballvm #fotball #sport #kjedelig #humor

12 kommentarer om “Mens gemalen ser VM…

  1. Et humoristisk innlegg som kanskje mange fruer rundt omkring har tenkt å snakke med deres ektefeller også:)’
    Heldigvis for meg er gubben hjemme ikke sports interessert og ikke jeg heller. Han driv med alt mulig mannfolk arbeid isteden når han er hjemme. Han er sjømann:)

    Liker

  2. foreignerat50: He he, ja kanskje det 😉 Han her er nok ikke den mest interesserte, han liker spillet og heier ikke på noen bestemt lag. Liker å se når han kan / vil, for han er som din – holder på med handyman ting :-)) Har noen tidligere sjømenn i familien og i vennekretsen selv :-)) Hørt mange fine historier 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.