Ryddesjau dagen…

Ny uke nye (u)muligheter er i gang, også her hos oss. I dag knaser det godt i kaffen her ute på terrassen, du som har frua på snap skjønner nok kanskje hvorfor. Hehe.

Jeg startet dagen noe skrått for å si det sånn, gemalen skal på søpla etterpå, og da jeg la meg i går kom jeg på at jeg har en halv sekk som skal med – bare jeg får fylt den opp. Hehe. Det har jeg jo helt glemt, så jeg måtte prøve å kjappe meg litt da – ikke så lett det når både trøtten og stivheten i kroppen levde sine helt egne liv. Men har da fått litt mer i sekken, tror kanskje det hjalp å bare feie det ned mot gulvet og at det på utrolig vis traff sekken. @føltemegflink.

I dag ligger det altså an til å få unna oss skrimmel og skrammel – en ryddesjau dag. Det skal jo bli godt å få det vekk, nå ble det ikke så mye som det så ut til da 5 store ruller isolasjon også tok sin plass i garasjen. Så når de var flyttet opp i andre etasjen så ble det ikke så mye likevel. Fint det også, for ingen av oss liker rot rundt oss. Isolasjonen er til det siste rommet i andre etasjen – mitt hobbyrom skal det bli. Hurra.

Denne uka blir det «stille» rundt frua, hva mennesker angår tror jeg?! Lyder blir det likevel nok av. Hehe. I dag reiste mutter ut på en liten tre dagers tur, og i morgen tar gemalen med seg svigermor til fjells. Så noen dager fremover må frua og Ludvik finne på hyss og tullball helt selv. Tenker det går veldig bra jeg, god på det i grunn. Spørs om det ikke kan bli noen artige «live» snutter på snap i løpet av de kommende dagene. Men men, det første først – mandagen.

Nå får jeg vel se om jeg får fylt opp sekken helt før gemalen vil reise avsted med den?! Hehe.

P.S til info og nyttig tips for enkelte andre! Det tøffeste av det tøffe er å dumpe søpla der den hører hjemme – på fyllinga! Kun det beste er bra nok for søpla også 😉

Lag deg en så fin mandag som mulig..

14 kommentarer om “Ryddesjau dagen…

  1. Kristins hverdagsblogg: He he he. Hørtes litt ut som gemalen og meg det der, han tok en del sjefsavgjørelser i fjor da jeg, jepp – les meg spurte om vi ikke skulle få en container hit noen dager. Arvet fra 3 husstander på få år, hadde rett og slett ikke plass. Her har det vært helt fint vær, sol og skyer og veldig lite vind :-)) Håper dere får en likere kveld, det hadde vært noe ;-))

    Liker

  2. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Vi rydda mesteparten i fjor høst, så hengeren var allerede full og klar for avspark, men så var det litt i garasjen også, ødelagt verktøy som ikke kunne repareres noe mer å sånn, greit å få det unna. Helt herlig :-)) Håper du og dine har en veldig fin start på uken :-))

    Liker

  3. frodith: Ja det var veldig godt å få det vekk, snakket om det en stund. Var jo ingen mengder, men fyllinga har det med å være stengt noen egnede dager (for dem) he he. Blir nok fort stille for meg, så tullball vil vel skje – men som du sier så er det litt stas, kan gjøre akkurat hva en vil, å da ender jeg opp med en film eller boka. He he he 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.