Vi er alene hjemme..

Ettermiddagen er i full gang, med ryddesjauen ble det visst ikke mer enn ett innlegg fra meg i går – det føyer seg til i rekken over moooot normalt. He he.

Jeg er en kroniker på mange måter, en ting er helse, en annen er kronisk skrivekløe og kronisk humørfylt. Min dag blir best om jeg kan ha det moro og kunne skrive om det- eller i alle fall spre det rundt meg. Hehe. Disse dagene er kanskje ikke de mest morsomme, det er fortsatt ventetid mellom øra, og nå har gemalen flakset avgårde også. Han tok ikke med seg barnet en gang når han stakk til sin mor. Makan. Så her sitter Ludvik og jeg å ser på gravemaskin. Det er jo innertier for veldig mange unge gutter. He he he.

Håper du leser både ironien og humoren det er ment som mellom linjene.

Nå skal Ludvik og jeg herje hjemme alene til i morgen kveld – og hva i alle dager skal vi finne på?! Ingen å bable tullball til, ingen å spre om meg med kløner eller andre fjaserier. Fruas telefon ligger til lading, for et sted har og vil det måtte kunne flyte litt fritt, og hvilket sted er da bedre enn Snapchat?! He he he.

Ute skinner sola skinner som bare det, sammen med det er det en stor dose vind i dag så Ludvik og jeg har tuslet inn, og jammen er klokken snart matbit sammen med litt TV for en sjelden gangs skyld.

Helt VM fritt. He he.

Lag deg en så fin ettermiddag som mulig, god middag 😉

18 kommentarer om “Vi er alene hjemme..

  1. Monica: Ntåååå ❤ Så koselig kommentar, varmet langt inn i sjela å lese, ja vi har jo snap vi, så skjønner det så godt =) Studier må nesten få vinne. He he. Har ikke vært mange kampene her heller altså, 3 tror jeg hittil, det gjør meg ingenting om han vil se en god kamp, han sparket sjøl før så det er spillet han liker og ikke noe spesielt lag – og jeg slipper å se på 😉 he he he, i dag har det vært så stille hos meg at tven har stått på i 8 timer snart, lengste på flere år. Og jeg har vel egentlig ikke sett så mye på den heller, vi ser generelt lite på tv – men måtte ha noe lyd jeg 😉 Håper du har en herlig kveld sammen med godjenta Rosie ❤ Og at dere får en veldig god natt =)) Herlig å se deg igjen her inne =)) Klem klem

    Liker

  2. Mornings 🙂 Det er litt digg å være alene hjemme for da får man litt haufred som vi sier i nord 🙂 Ha en nydelig smasking dag ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.