Vi er alene hjemme..

Ettermiddagen er i full gang, med ryddesjauen ble det visst ikke mer enn ett innlegg fra meg i går – det føyer seg til i rekken over moooot normalt. He he.

Jeg er en kroniker på mange måter, en ting er helse, en annen er kronisk skrivekløe og kronisk humørfylt. Min dag blir best om jeg kan ha det moro og kunne skrive om det- eller i alle fall spre det rundt meg. Hehe. Disse dagene er kanskje ikke de mest morsomme, det er fortsatt ventetid mellom øra, og nå har gemalen flakset avgårde også. Han tok ikke med seg barnet en gang når han stakk til sin mor. Makan. Så her sitter Ludvik og jeg å ser på gravemaskin. Det er jo innertier for veldig mange unge gutter. He he he.

Håper du leser både ironien og humoren det er ment som mellom linjene.

Nå skal Ludvik og jeg herje hjemme alene til i morgen kveld – og hva i alle dager skal vi finne på?! Ingen å bable tullball til, ingen å spre om meg med kløner eller andre fjaserier. Fruas telefon ligger til lading, for et sted har og vil det måtte kunne flyte litt fritt, og hvilket sted er da bedre enn Snapchat?! He he he.

Ute skinner sola skinner som bare det, sammen med det er det en stor dose vind i dag så Ludvik og jeg har tuslet inn, og jammen er klokken snart matbit sammen med litt TV for en sjelden gangs skyld.

Helt VM fritt. He he.

Lag deg en så fin ettermiddag som mulig, god middag 😉

18 kommentarer om “Vi er alene hjemme..

 1. Toini: Blåser en liten smule 😉 men har vært en del ute en del, sett både sola og gravemaskina 😉 he he he. Håper du har det knall på tur :-))

  Liker

 2. Kjære, vakre, fine deg ❤
  Jeg beklager så mye for at jeg har vært så stille den siste tiden, men du vet i alle fall hvorfor 🙂 Har så dårlig samvittighet for at jeg ikke har vært inne å kommentert bloggen din 😦 ❤ Men nå er jeg tilbake, og jeg gleder meg til å lese bloggen din hver eneste dag igjen, og selvfølgelig kommentere 😀 ❤
  Så kjekt at det ble VM fritt på tv hos deg i dag 😀 Her hos meg er det VM fritt hele tiden, for jeg orker seriøst ikke å sitte å se på den gressplenen på tv altså 😛
  Ønsker deg en riktig så god natt ❤ Stor klem 😀

  Liker

Kommentarer er stengt.