Fortsatt alene hjemme..

Jeg liker å se det på den måten, om en dag er dårligere så starter jeg litt på nytt morgenen etter – det er jo en del av vårt ansvar som menneske å få dagene våre gode. Det er ikke noe alle andre må eller kan ta på seg ansvaret for, selv om det av og til kanskje er lett å tenke at andre kan og burde ta litt av æren for en dårlig dag. He he he.

Jeg er som du kanskje vet alene hjemme med Ludvik til i kveld, og den som har frua på snap har kanskje fått humra litt sammen med meg?! Det satte seg en mygg mellom øra mine i går tror jeg. Gemalen jobber jo skift, så Ludvik og jeg er alene til alle tider av døgnet, aldri noe problem. Men å vite at han satt der oppe i fjellheimen med sin mor, nei da ble det visst noe stille for meg. Tror tv-en har fått seg ny pers på sammenhengende «sendetid» den sto på i nesten 8 timer og det tror jeg ikke den tv-en har gjort før, jo kanskje en julaften?! Vi ser som før nevnt utrolig lite på TV her i huset.

Forrige fotball VM var det en kamp gemalen ville se, men vi fikk ikke slått på tv-en. Ingen av oss skjønte hvorfor men jeg tenkte at kanskje batteriene i kontrollen var tomme. Åpnet dekselet da, og nedi der ble jeg møtt av en smørje av irr, så han fikk vel med seg siste halvdelen eller noe sånt?!

Vi finner som regel på noe helt annet, hobbyer og bøker for min del, hobby og handyman prosjekter for gemalens del.

Uansett, det var gårsdagens bløtkokte egg – det tok vel kanskje noe rundt den tiden å lese. Hehe. I dag er det en ny dag – og min plan for dagen er «simsalabimmm»

Lag deg en så fin dag som mulig. Plutselig tilbake igjen.

12 kommentarer om “Fortsatt alene hjemme..

  1. Tenker nesten akkurat det samme hver dag, hehe. Eller, prøver iallfall. Det er jo tross alt jeg selv som avgjør om jeg skal ha en god dag eller ikke, stort sett…
    Håper dagen din blir fin! 🙂

    Liker

  2. Dagsvermer.no: Ikke sant, dagene blir ofte litt slik vi gjør dem – eller lar dem bli :-)) Jeg må ha det moro i alt, men av og til er det en jobb å få det til. Håper din dag blir så god som overhodet mulig :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.