Blanke ark i livets bok..

Naturligvis finnes det unntak, nok av dem også – men generelt sett liker jeg som nevnt i går å tenke hver dag som en uskreven side i både Jernbanefruas og min bok 😉 Å starter dagen med et smil.

Noen dager får bare en liten fotnote mens andre igjen får hele kapitler, de fleste får uansett ordene fortsettelse følger med liten skrift helt nederst, eller – alle dagene får jo det – hver dag er en fortsettelse av den forrige. Livet, og vi fyller stadig på, alle sammen.

Nå er det en ny torsdag som skal fargelegges, og jeg har hele tusjkofferten klar. Nå har jeg ikke noe bilde av den, men solnedgangen har nå ofte mange fine farger den også. Hehe.

Apropos livets bok så har jo bloggverdenens kjente Pilotfrue med sin pilot endelig fått sin etterlengtede sønn. Jeg så det via Instagram i går at det hele var i gang, og avisen kunne i dag fortelle at et nytt kapittel har startet i deres felles bok, samt at lille Severin akkurat har startet på sin. Denne frua vil få Gratulere dem begge så mye, og ønske masse lykke til med foreldrerollen og alt sammen 🙂

Livets bok er en skattet bok, selv om vi kanskje ikke en gang tenker over at den er der, og kanskje heller ikke at den er skattet?! Vi alle har en, og mye av innholdet tror jeg hver og en av oss må skape selv, eller i det minste bidra til. Vi kan fylle sider sammen, og hver for oss og sammen med helt andre mennesker og hendelser. Slikt blir det mange minner av og vi tegner hjerter og stjerner på de gode kapitlene.

Det er nå en litt snodig tanke dette med livets bok. Noen er jo til og med så heldige å få gitt ut sine biografier i redigert utgave, men min tror jeg foreløpig gjør seg best mellom ørene. He he he.

Lag deg en så god dag som mulig,
håper denne dagen er verdt minst en halv side
😉

20 kommentarer om “Blanke ark i livets bok..

 1. Jeg prøver så godt jeg kan å se på en ny dag som et blankt ark 🙂 Ikke alltid like enkelt, men jeg prøver i det minste 🙂
  Ble såååå glad da jeg var innom instagram i dag og så at Severin var kommet til verden ❤ Jeg unner dem det såååå mye ❤
  Nå skal jeg snart til legen, så får vi se hva dagen bringer 🙂
  Ønsker deg en kjempefin dag ❤

  Liker

 2. Monica :): Finnes alltids unntak ja, noen hendelser får «fortsettelse følger» nederst på arket. He he, men generelt prøver jeg å ikke ta med meg negative ting over i neste dag, så langt det lar seg gjøre :-)) Det var veldig koselig å lese at de endelig har fått sønnen sin, har ikke fulgt med på hele reisen, men unner dem virkelig å sammen komme i mål med sitt største ønske. Happy ending er nå det koseligste :-)) Håper du får en fin time hos legen, spennende hva du får ut av det ❤ Nyt dagen :-))

  Liker

 3. Jeg prøver å fylle dagen med noe fint selv om det er små hverdagsting bare :)) Prøver å ikke dra med meg «problemer «og tanker fra tidligere dager..men ikke alltid man klarer å gi slipp på bekymringer..
  Leser ikke bloggen til Pilotfrue..men uansett gratulerer til dem .. Fine bilder av vakker himmel og nydelig rosa blomst du har her.. og fine tanker om livets bok ? Ha en fortsatt fin dag ❤

  Liker

 4. annebe: Det er helt sant, måtte redigere inn en setning til som jeg tenkte på i etterkant 😉 Unntak er det nok av, men noe fint kan bli veldig godt og bra det også, selv en liten mestringsfølelse fortjener ord i boka 😉 Leser ikke bloggen fast jeg heller, men fått med meg nok til å unne dem dette fra øverste hylle i livet =) Nyt dagen din ❤

  Liker

 5. Litt vanskelig å legge gårdagen helt tilside, tror jeg. Kanskje ikke meningen heller? Prøver i alle fall å starte dagen med så positivt humør som overhodet mulig. Tror jeg klarer det bra for jeg sprudler om morgenen 🙂

  Liker

 6. Lillja.blogg.no: Mente det nok ikke helt firkanta bokstavelig 😉 Men negativ energi for eksempel – som du sier at en kan våkne med et smil selv om gårsdagen avsluttet med «fortsettelse følger» det gjør vel alle dagene i livet – så vi er nok helt enige Lillja =))

  Liker

 7. Ja det er noe man skulle startet med. Kun blanke sider hver dag. Tror dessverre at det er mye lettere enn gjort. Barn klarer vel dette, mer eller mindre 🙂
  Håper at dagen din blir fin ❤

  Liker

 8. poesimylife: Tenker i alle fall at det er veldig fint å starte dagen med et smil, uten å la grumsete tanker starte dagen fra i går 🙂 Men enklere sakt enn gjort noen ganger ja. Helt klart enig med deg der ❤ Håper din dag er fin så langt, og at den bare blir bedre :-))

  Liker

 9. Kjempefint innlegg til ettertanke 🙂 Jeg ser gårsdagen gli inn som en del av historien. Det som kanskje var negativt bruker jeg viskelær for å viske bort.
  Det er kun opp til oss selv hvordan vi farger torsdagen, og hverdag er en gave i seg selv ❤ 🙂 Livets bok er jo vår egen bok med våre egne fortellinger og bilder 🙂
  Ønsker deg en kjempefin torsdag ❤ 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 10. Toril sin hverdag med musikken: Det er vel sånn det er uten at vi kanskje tenker så mye om det ❤ Hver vår bok om livet, antall sider og innhold er ulike. Som du sier er hver dag en gave, og jeg velger å både le og smile hver eneste dag =)) Håper din dag er så bra som den kan få blitt =))

  Liker

 11. Ha ha ha jeg likte så godt den setningen til slutt, herlig. Jeg liker veldig godt det blanke arket om morgenen jeg også, men med fortsettelse følger så kan jeg rette opp igjen noe fra i går og helst lære av det om mulig nå om dagen. Ha en fin kveld. (syns du burde vurdere den boka, du skriver så lekende lett å lese og forstå seg på og morsomt også. Altså et hverdagsspråk som jeg kjenner meg igjen i. Jeg ville kjøpt boka).

  Liker

 12. Orkidédatter: Så koselig å lese. Takk for fine ord =) Ja, en kan nok rette opp igjen mye, eller som jeg pleier å si. «Enten går det bra, eller så går det over» he he =) Håper din dag har blitt en koselig side med hjerter og stjerner 😉

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s