Hvorfor feire det der…

God morgen der ute. Jeg vet at jeg i går sa at det beste er å forsøke å våkne opp hver dag med et smil, men det var før jeg kom på hva som faktisk skjedde i går – om det er grunn nok til å henge ordentlig med geipen er jeg ikke helt sikker på, men like fordømt så snudde sola i går 😉

Nå går vi sakte men sikkert den mørkere tid i møte, kvelden i går var maks og allerede i kveld detter sola ned noen sekunder tidligere. Hva er det å feire?! Midtsommer og sankthans – feirer du noen av delene? Det gjør ikke vi, aldri hatt noen tradisjon for det i grunn, og det å feire at sola har snudd – det gjør vi via en varmende tanke kun rundt jul, når vi går mot lysere tider igjen. He he he.

Drar meg tilbake til sommeren og forteller at på kveldsturen i går fikk jeg faktisk tatt et bilde, det skjer alt for sjeldent men i går så jeg noe veldig sommerlig. Markjordbær. Hurra, nå er ikke jeg så veldig glad i markjordbær – og det tror jeg ikke Ludvik er heller for han tisset på dette buskaset rett etter jeg tok bilde – ergo ble bærene værende igjen selv om «far» nok gjerne ville spist de. Makan. He he.

Uansett og åkkesom. En ny dag er i gang, en fredag viser seg med et nytt blankt ark.
Sankthans helgen står før døra.

For frua er det nå bare å kaste på seg hatt og frakk for å besøke legemannen en tur, jeg er nesten i rute. Det må til innimellom å ta en tur dit også, aldri feil å ta en liten prat – og prate, det tror jeg at jeg kan, når jeg kommer i gang. Hehe. Som mutter stadig har sakt siden jeg var liten «det holder med en tiøring på deg»

Et eldre typ ordtak for å være så pratsom at man blir sammenliknet med en kaffekvern. Og siden tiøringen ikke lenger er i omløp, ei heller 50 øringen, så er det neste ei krone. «Hujedamej» he he. Blir mye moro av det da – så det er alltids godt for noe.

Lag deg en så fin dag som mulig så lenge.
Frua fikk en gave av sin snille mor i går, og den skal du få se litt senere i dag.

16 kommentarer om “Hvorfor feire det der…

  1. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Ja heldigvis er det ikke snakk om å slå av en lysbryter med en gang, he he. Masse god sommer igjen og den skal nytes :-)) Håper du har hatt en fin dag, og at helgen blir akkurat slik du ønsker ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.