Blanke ark i livets bok..

Naturligvis finnes det unntak, nok av dem også – men generelt sett liker jeg som nevnt i går å tenke hver dag som en uskreven side i både Jernbanefruas og min bok 😉 Å starter dagen med et smil.

Noen dager får bare en liten fotnote mens andre igjen får hele kapitler, de fleste får uansett ordene fortsettelse følger med liten skrift helt nederst, eller – alle dagene får jo det – hver dag er en fortsettelse av den forrige. Livet, og vi fyller stadig på, alle sammen.

Nå er det en ny torsdag som skal fargelegges, og jeg har hele tusjkofferten klar. Nå har jeg ikke noe bilde av den, men solnedgangen har nå ofte mange fine farger den også. Hehe.

Apropos livets bok så har jo bloggverdenens kjente Pilotfrue med sin pilot endelig fått sin etterlengtede sønn. Jeg så det via Instagram i går at det hele var i gang, og avisen kunne i dag fortelle at et nytt kapittel har startet i deres felles bok, samt at lille Severin akkurat har startet på sin. Denne frua vil få Gratulere dem begge så mye, og ønske masse lykke til med foreldrerollen og alt sammen 🙂

Livets bok er en skattet bok, selv om vi kanskje ikke en gang tenker over at den er der, og kanskje heller ikke at den er skattet?! Vi alle har en, og mye av innholdet tror jeg hver og en av oss må skape selv, eller i det minste bidra til. Vi kan fylle sider sammen, og hver for oss og sammen med helt andre mennesker og hendelser. Slikt blir det mange minner av og vi tegner hjerter og stjerner på de gode kapitlene.

Det er nå en litt snodig tanke dette med livets bok. Noen er jo til og med så heldige å få gitt ut sine biografier i redigert utgave, men min tror jeg foreløpig gjør seg best mellom ørene. He he he.

Lag deg en så god dag som mulig,
håper denne dagen er verdt minst en halv side
😉

20 kommentarer om “Blanke ark i livets bok..

 1. Ja det er noe man skulle startet med. Kun blanke sider hver dag. Tror dessverre at det er mye lettere enn gjort. Barn klarer vel dette, mer eller mindre 🙂
  Håper at dagen din blir fin ❤

  Liker

 2. poesimylife: Tenker i alle fall at det er veldig fint å starte dagen med et smil, uten å la grumsete tanker starte dagen fra i går 🙂 Men enklere sakt enn gjort noen ganger ja. Helt klart enig med deg der ❤ Håper din dag er fin så langt, og at den bare blir bedre :-))

  Liker

 3. Kjempefint innlegg til ettertanke 🙂 Jeg ser gårsdagen gli inn som en del av historien. Det som kanskje var negativt bruker jeg viskelær for å viske bort.
  Det er kun opp til oss selv hvordan vi farger torsdagen, og hverdag er en gave i seg selv ❤ 🙂 Livets bok er jo vår egen bok med våre egne fortellinger og bilder 🙂
  Ønsker deg en kjempefin torsdag ❤ 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 4. Toril sin hverdag med musikken: Det er vel sånn det er uten at vi kanskje tenker så mye om det ❤ Hver vår bok om livet, antall sider og innhold er ulike. Som du sier er hver dag en gave, og jeg velger å både le og smile hver eneste dag =)) Håper din dag er så bra som den kan få blitt =))

  Liker

 5. Ha ha ha jeg likte så godt den setningen til slutt, herlig. Jeg liker veldig godt det blanke arket om morgenen jeg også, men med fortsettelse følger så kan jeg rette opp igjen noe fra i går og helst lære av det om mulig nå om dagen. Ha en fin kveld. (syns du burde vurdere den boka, du skriver så lekende lett å lese og forstå seg på og morsomt også. Altså et hverdagsspråk som jeg kjenner meg igjen i. Jeg ville kjøpt boka).

  Liker

Kommentarer er stengt.