Hvorfor feire det der…

God morgen der ute. Jeg vet at jeg i går sa at det beste er å forsøke å våkne opp hver dag med et smil, men det var før jeg kom på hva som faktisk skjedde i går – om det er grunn nok til å henge ordentlig med geipen er jeg ikke helt sikker på, men like fordømt så snudde sola i går 😉

Nå går vi sakte men sikkert den mørkere tid i møte, kvelden i går var maks og allerede i kveld detter sola ned noen sekunder tidligere. Hva er det å feire?! Midtsommer og sankthans – feirer du noen av delene? Det gjør ikke vi, aldri hatt noen tradisjon for det i grunn, og det å feire at sola har snudd – det gjør vi via en varmende tanke kun rundt jul, når vi går mot lysere tider igjen. He he he.

Drar meg tilbake til sommeren og forteller at på kveldsturen i går fikk jeg faktisk tatt et bilde, det skjer alt for sjeldent men i går så jeg noe veldig sommerlig. Markjordbær. Hurra, nå er ikke jeg så veldig glad i markjordbær – og det tror jeg ikke Ludvik er heller for han tisset på dette buskaset rett etter jeg tok bilde – ergo ble bærene værende igjen selv om «far» nok gjerne ville spist de. Makan. He he.

Uansett og åkkesom. En ny dag er i gang, en fredag viser seg med et nytt blankt ark.
Sankthans helgen står før døra.

For frua er det nå bare å kaste på seg hatt og frakk for å besøke legemannen en tur, jeg er nesten i rute. Det må til innimellom å ta en tur dit også, aldri feil å ta en liten prat – og prate, det tror jeg at jeg kan, når jeg kommer i gang. Hehe. Som mutter stadig har sakt siden jeg var liten «det holder med en tiøring på deg»

Et eldre typ ordtak for å være så pratsom at man blir sammenliknet med en kaffekvern. Og siden tiøringen ikke lenger er i omløp, ei heller 50 øringen, så er det neste ei krone. «Hujedamej» he he. Blir mye moro av det da – så det er alltids godt for noe.

Lag deg en så fin dag som mulig så lenge.
Frua fikk en gave av sin snille mor i går, og den skal du få se litt senere i dag.

16 kommentarer om “Hvorfor feire det der…

 1. Toini: Ja, snufs. Trøsten er at det skjer sakte sakte. Men ville nok helst at tiden kunne stoppet opp litt her, eller kanskje ikke tiden – men sola ;-)) Kose dere masse videre på tur i dag 🙂

  Liker

 2. Nå er det ingen vei tilbake, for nå har solen snudd. Det er i morgen St. Hans aften er, og det å tenne bål hos oss er vel litt avhengig av været. Blir ikke samme stemningen når det regner.
  Trøster meg med at vi enda har sommer, selv om det ikke ser slik ut på været utenfor når det er 8 grader og regn!
  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god uke ❤ 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

Kommentarer er stengt.