To gleder til meg i dag..

Da jeg var kommet meg bort til bilen etter legetimen i dag skvatt jeg bittelitt. Ut i fra intet kom en liten «venn» i hundreogtjue og smatt opp i treet rett bak bilen min. Du som kjenner meg litt vet nok allerede at jeg er en utrolig dyrekjær person, og at jeg synes ekorn er en av de virkelig søte skapninger der ute.

Det lille ekornet satte seg på en gren midt oppi treet og tittet ned på meg. Lenge sto vi der og hadde blikkontakt – montro hva den lille tenkte når den holdt seg fast i grenen og kikka på meg?! Muligens vil jeg ikke vite det heller?! He he he.

Flere minutter kikka vi på hverandre og frua fikk tatt ca tusen bilder, alle ble riktignok ikke like gode – men det ble da noen.

Skjønn liten pelsvenn, ordentlige sjarmører i pels alle sammen.

Våre veier skiltes der på parkeringsplassen, ekornet klatret enda litt høyere opp – og jeg reiste hjemover.

Ute har det blåst veldig i dag, så jeg er allerede veldig takknemlig for gaven jeg fikk av mutter i går. Hun har vært noen dager på Golsfjellet og hadde med seg noe veldig praktisk hjem igjen til pusepasseren, klart jeg har passet på «lillebror» mens hun var borte – skulle da bare mangle, ikke hadde jeg behøvd noe som helst for det heller selv om jeg fikk god nytte av den allerede i går, og i dag. Du som har frua på snap skal få se den i aksjon så snart det er noe strøm, jeg har glemt å lade, du som ikke har frua på snap får se den her. Hehe.

Akkurat passe varm, herlig myk – en ny kompis i vinden helt klart. Helt herlig.

Nå er herr og fru slitne, det har vært en lang dag for oss begge to uten at jeg vil og skal utbrodere den for mye. Kvelden er over oss og gemalen jobber denne helgen, så her blir det ingen feiring av sankthans eller noe som helst – i år heller, turnusen har det med å greie å lande på mange like hendelser så med det har vi aldri fått noen tradisjon for slik feiring. Men så tenker jeg jo også, at å feire at vi er midt i sommeren, og at sola har snudd er noe bakvendt for oss som er så innmari glad i sommeren. He he he.

Men til deg som skal feire, salutter med måte
(hvem nå enn det er) kose deg masse hele helgen.

18 kommentarer om “To gleder til meg i dag..

 1. karidansen: En ordentlig sjarmerende liten en :-)) Det er spådd varmt og varmere utover i neste uke, krysser alle labber for at det blir slik. Ble nesten bittelitt for kaldt nå de siste dagene :-))

  Liker

 2. Herlig tubeskjerf 😀 Jeg holder på å strikke et tubeskjerf. nattevaktsprosjekt 😀
  Ja jeg tenker ikke videre over om det er sommersolværv eller st.Hansaften……………… det var slik jeg feiret når barna var små. Jeg vet ikke om noe som betyr så mye å feire av tradisjoner, utenom julen. Den er hellig for meg. Den er rød og god og varm og kosellig og julepyntet – så den feires hele desember. MEN hjelpemeg det var liksom ikke det som var temaet her da hehehehehe litt for tidlig å drømme seg til desembermåned i JUNI 🙂 sorry!!!
  hehehehehehehhe DET ER SOMMER OG VI NYTER DET!!!!!!!!!!!!!

  Liker

 3. Etdiktomdagen – MJmettejosteinsdatter: Koselig å ha noe å slappe av med mellom slagene kan jeg tenke meg 🙂 Blir nok veldig godt å få ferdig. Her også er julen hellig, he he he. Sommeren er bare kos, mens julen har med seg noe helt ekstra 🙂 Nyt dagen din, her er det veldig godt og varmt i dag. Tenk at det skulle bli så varmt igjen akkurat i dag :-)) Håper det er det hos deg også. Kos deg 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.