Converse er bra..

He he…. For ordens skyld, innlegget er ikke sponset.

Converse har vært populært i mange år,
jeg husker de kom og at vi alle skulle ha dem.

Drømmen var røde, blå eller sorte lave Converse all star for oss i jentegjengen, mens gutta dro til med de høye. Kult var det, ingen tvil – antrekket var komplett med en arvet og tildels slitt «Ball» genser. For min del var frustrasjonen et faktum det året jeg ikke fikk tak i hverken røde, blå eller sorte – men vinrøde. Var smått lei meg hele den dagen for fargen var jo ikke rett – men det tok ikke lang tid før jeg var mer enn fornøyd med dem. Fargen «vokste» på meg i løpet av den dagen, og når neste dag kom så syntes jeg faktisk at de var enda kulere enn de røde.

Det var kanskje en av de første gangene jeg tråkket utenfor det «alle andre» hadde. For mens gjengen ventet på at butikkene skulle få inn de andre fargene igjen, så gikk jeg for vinrøde. At vinrøde var kult syntes nok jentegjengen også, for kun kort tid etter florerte det av vinrøde Converse all stars i skolegården. Kuuuult, en av de få gangene jeg har følt litt på trendsetter statusen. Hehe.

Populariteten for disse har egentlig aldri gått helt over, i de kretser jeg menger meg i har de røde og blå helt siden den gangen vært på føttene om sommeren, under oppbretta jeans. Jeg med min rygg måtte hoppe litt av den trenden på slutten av 90 tallet, men nå er den tiden forbi, noen har kommet opp med det glupeste av det glupe. Såler, til dem. Såler som gir en ergonomisk snillere fot oppi disse veldig flate skoene. Hurra 🙂

Så i går, 20 år etter jeg «la opp» kom de tilbake til frua.

BLÅ, for…….de hadde ikke røde 😉
Ville veldig gjerne hatt de røde denne gangen,
men det får vel bli en annen gang det da, kanskje neste sommer?!

Til jul i fjor fikk gemalen og jeg juksetøfler av samme slaget, han fikk sorte og jeg fikk lilla. De har jeg tøfla rundt i siden da – de begynner å bli litt slitne i fasongen nå, men er fortsatt gode og varme. Så nå er det Converse typer på føttene nær sakt hele døgnet. Ha ha.

For meg er det ingen ting som heter at en er «for gammel» for noe som helst. Jeg er en av dem som følger hjertet lenge før andres meninger – og det er slik det skal være tenker jeg. Og takket være sålene kan jeg igjen rusle rundt i disse her, med oppbretta jeans og nyte sommeren. He he he.

Og vet du, det kan du også. Om det er Converse eller noe annet –
kjør på. Kun vi selv som stopper oss.

Så… dette innlegget er ment som et tips til deg som ville hatt de, men som meg har stått over på grunn av helsa – det finnes såler til dem. De er litt tykkere, med en typ memory foam i – og med ekstra demping i hælen. Det gjorde absolutt susen. Vil du vite mer om sålene så kan jeg vise de frem.

Innlegget er også ment som en liten notis om at du kan gå i hva du vil, å gjøre hva du vil – så lenge det føles rett – for deg 🙂 Kjør på.

Vi rocker væla – på hver vår måte.

#sko #sneakers #converse #ikkesponset #mote #skjønnhet #velvære #blogg

14 kommentarer om “Converse er bra..

  1. Gratulerer med nye blå sko! Kanskje det blir den nye trenden!😉Nei…ingen aldersgrense oppover – det er vi enige om! Morsomt innlegg med snert!😉

    Liker

  2. karidansen: Takk for der ;-)) Disse har aldri gått helt av moten siden de kom, selges godt hvert år, i grunn ganske artig tanke når noe holder seg :)) Godt vi er enige om det, er så mye koseligere uten slike usynlige grenser da gitt :))

    Liker

  3. frodith: Ikke sant 😉 Uten såler er jeg jo helt enig med deg, ikke snille for hverken rygg eller kropp generelt. Men med sålene er vi «venner» igjen. Jeg og skoene 😉 he he.

    Liker

Kommentarer er stengt.