Selvplukk og en morgenvits..

12 kommentarer om “Selvplukk og en morgenvits..”

  1. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Flira godt av den jeg også, så måtte dele den her inne ;-)) Prestekrager er en av mange elementer som hører sommeren til syns jeg. De er liksom «bare» i sommerbildet, vi ser dem – og går videre. I går plukket jeg :-)) Håper du har en finfin dag så langt :-))

    Liker

  2. Så vakre prestekrager i vasen..fint å pynte opp med :)) Sommeren er her for fult ja..håper på badeturer i helga :)) Har ikke hund..men artig vits…hehe…kjenner jo noen va «hundetypene» og deres særegenheter.. :)) Kos deg med kvelden videre ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s