Tenker på Hellbillies..

12 kommentarer om “Tenker på Hellbillies..”

 1. Flotte bilder…jeg forbanner alle disse ledningene som ødelegger bildene mine.. så forstår deg… men blir jo fine bilder uansett…

  Liker

 2. Hellbillies er en av mine favorittgrupper også, og sangen: «Det finaste eg veit » er en kjempefin sang. Utdraget fra sangen du har skrevet passet jo kjempegodt til bildet ditt 🙂
  Kjempefine bilder du har tatt 🙂 Tenk så forskjellig solnedgang fra gang til gang da?
  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 3. Etdiktomdagen – MJmettejosteinsdatter: He he :-)) Vært på utekonsert med de noen ganger, vært både heldig og uheldig med været. Mindre stas når alle har paraplyer, men moro er det jo lell :-))

  Liker

 4. Toini: Takk for det :-)) Ja nei ledninger er ikke noe moro – hver gang vi stopper for at jeg vil ha bilde av Mjøsa så er det støtt noe i veien. He he, men en gatelykt syns jeg er bedre enn masse hustak og fasader, tross alt 😉 he he.

  Liker

 5. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Veldig fin låt, og det verset pipler frem når gatelykta står midt i glaninga, he he :-)) Men da var den jo godt for noe da 🙂 Solnedganger kan være utrolig flotte de 🙂 Koselig å få med seg 🙂 Håper din dag er god :-))

  Liker

 6. Orkidedatter: Takk for det ❤ Ja begge har mange gode låter :-)) Innleggene kunne vel blitt veldig lange om en tok med alt en kunne tenke på for hver gjenstand en ser. He he he :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s