Jordbærdamene..

13 kommentarer om “Jordbærdamene..”

 1. Det er så gøy når man finner bøker som man liker enten det er serie eller ikke 🙂 Jeg liker bøker som er morsomme og lett å lese 🙂 ha en flott fredag ❤

  Liker

 2. Anonym: Helt enig med deg, og det er noe av det som er så herlig med serieromaner – især de som nevnes i dette innlegget. Humor OG lettleste i alle sammen :-)) Håper du har en herlig dag så langt ❤

  Liker

 3. Fin anmeldelse som helt klart kan føre til leselyst for de som er glade i serier. :)Dette høres jo litt ut som filmen : «Støv på hjernen»-filmen. 50 – og 60- tallet var jo «Gullalderen» for husmora. Fruene var fortsatt stort sett hjemmeværende, men de begynte å få flere tekniske hjelpmidler i heimen, slik at ikke alt ble så tungvint! Virker som det kunne ha vært en serie etter min smak. Samtidig er jeg ikke så glad i sånne eviglaaaaaaange bokserier. Jeg liker best at det er en «Enslig» roman, eller til nød en triologi med noenelunde samme persongalleri. Liker veldig godt bøkene til Anne Karin Elstad, samt bøkene til Jojo Moyes.

  Liker

 4. frodith: Jeg er veldig «glad» i 50 tallet, våre Norske Klassiker filmen og alt sammen, så for alle likesinnede er nok dette serien å lese :-)) Forundrer meg ikke om det kan komme en serie fra 70 tallet også en gang 🙂 Hvert tiår har hatt og får sin sjarm :-))

  Liker

 5. karidansen: Helt riktig, dette er en serie som finfint kunne leses etter å ha sett flere av våre Norske Klassiker filmer, som du nevner «Støv på hjernen» men også «Sønner av Norge» filmene, «Brudebuketten» «vi gifter oss» og flere andre. Føltes litt som en herlig blanding av dem alle – jeg er veldig veldig glad i de Norske Klassikerne :-)) Aner ikke hvor lang denne blir, men tar jeg ikke feil så er dette hennes lengste serie hittil 🙂 Jojo Moyes er noe for seg selv, bøkene hennes liker jeg veldig godt :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s