Jordbærdamene fortsetter..

18 kommentarer om “Jordbærdamene fortsetter..”

 1. Kos deg og slapp av. Det har du helt sikkert fortjent!!!
  Kjenner igjen dette med å ikke ha så mye å gi. Ikke alltid jeg kommenterer, men jeg leser alle nye innlegg på de bloggene jeg følger.

  Liker

 2. Kristin: Takk for det, ja uten å fortelle så har det vært og skjedd en del vondt, så bloggen måtte vike helt i går. Ulikt meg – finner mye kos og glede her inne ❤ Så i dag har jeg en del fint å lese på :-))

  Liker

 3. Jeg håper så innmari at du får senket skuldrene og lar deg selv puste nå<3 etter en uke som ikke har vært av den greieste slaget der livet viser seg "fra å tuppe en bak" som du skriver….Ikke føl deg noe dårligere fordi du ikke var her i blokka i går, jeg er helt sikker på at alle forstår<3
  Jeg har ikke lest disse bøkene, men det er jo en forfatter som jeg vet er god og som jeg vet jeg kan tiltale meg. Jeg har mer enn nok med den serien jeg leser, men det er jo fordi livet er som det er akkurat nå.
  Jeg setter veldig pris på tipset ditt og legger det bak øret mitt til en senere….og 50 tallet, ja, så trist jeg ikke kan skru tiden tilbake…;))
  Jeg sender over en varm og god klem med et ønske om god helg -gjør den så god og fin bare frua – du er helt skjønn- og gemalen kan i brøttet sitt<3

  Liker

 4. Orkidédatter: Takk for det snille deg ❤ Vært litt tumulter de siste dagene, men det må bare gå det også :-)) Håper å få kost meg masse med disse i løpet av helgen, men regner med at andre ting må skje også ❤ Får ta det som det kommer. Jeg er veldig «fan» av denne forfatterinnen. Håper hun aldri slutter å skrive samtid, jeg trenger litt av det også jeg i alle gode serier som foregår et stykke bakover. Alt til sin tid liksom ❤ Håper du får en herlig dag ❤ Og ikke minst en gooood hælj ❤ Klem

  Liker

 5. Så trist å høre at du ikke har det bra…Håper det snur og du får en fin og helg! Kos deg med bøker og senk skuldrene så langt det lar seg gjøre….klem

  Liker

 6. Huff, ikke alle dager er like 😦 Håper det går bra med deg/dere ❤ Håper helgen blir rolig og fin og at du får lent deg tilbake med gode bøker ❤ Det fortjener du ❤
  Jeg har ikke fått lest den førsteboka enda, så håper jeg får tid snart 😀
  Stor klem til deg 🙂

  Liker

 7. Uff, så leit at du har fått en av «sparkene» livet kan gi. Ja, noen ganger blir man herjet litt med 😮 Håper det er ting som blir bedre etterhvert ❤ Klem ❤

  Liker

 8. frodith: Ikke jeg sånn bokstavelig talt, men som veldig nær pårørende ❤ Håper ting blir fort bedre så en kan slappe av litt igjen :-)) Håper du har en herlig fredagskveld, kanskje med snop? 😉 hihi ❤

  Liker

 9. Slapp av og kos deg med bøkene, av og til må vi bare la bloggen hvile. Jeg kom ikke inn på igjen etter sommeren før i oktober selv. Ikke greit å høre at du ikke har det bra. Hvis du vil låne et øre så har du mitt. Sender deg gode tanker ❤

  Liker

 10. Rita: Tusen takk for fine ord, noen ganger presser sjølve livet seg igjennom og en har nok med å «henge med» 🙂 Håper det neste døgnet retter på mye av det, tusen takk for alle tanker ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s