Jordbærdamene fortsetter..

// Ikke sponset.

I juni skrev jeg noen ord om «Jordbærdamene» Av Synnøve Eriksen.

En førstebok jeg likte veldig godt når jeg leste den igjen nå i sommer, og nå – etter noen litt smått svingende dager har jeg tenkt til å prøve å roe ned i helgen med å lese bok 2, 3 og 4 av serien også.

Serieromanen Jordbærdamene av Synnøve Eriksen..

 

serieromanen jordbærdamene

Håper det kan bli både tid og rom for å lene meg tilbake å slappe av med noen bøker.

Tipper de fortsetter like godt som den første ledet an til, den likte jeg som sakt veldig godt. Frua liker 50 tallets fortellinger om drabantbylivet =) Minner meg om flere gode Norske Klassiker filmer 

 

serieromanen jordbærdamene

 

Baksidene forteller meg jo at jeg tipper spenninga vil stige, samt den gode humoren og fortellermåten til Synnøve Eriksen som jeg liker så utrolig godt.

Nevnte vel en gang tidligere at det var nettop hun som fikk meg «hekta» på serieromaner i sin tid. Med serien «Bergfoss» satt jeg som klistra i godstolen gjennom 20 bøker. Det begynner å bli noen år siden den kom ut første gang nå, og siden den gang har jeg lest veldig mye.

Den neste serien jeg leste fra Synnøve var «Syvende Sans» som kommet i 2013 / 14. Det også var en veldig fin serie. En typ krim på 7 bøker. Begge disse kan jeg anbefale =) Jeg liker i alle fall hennes samtidsserier veldig veldig godt, så jeg kunne nok tenkt meg å fortsette å lese «Jordbærdamene» også, men først skal jeg kose meg med disse 3, så får jeg se hva det kan bli =)

Har du lest noen av seriene til Synnøve Eriksen?
Leser du «Jordbærdamene» kanskje?

Bok 22 er ute nå, så den har jo kommet et stykke allerede =)

jernbanefrua.com

#serieroman #romanserie #jordbærdamene #synnøveeriksen #cappelendamm #norskeserier #bokblogg #blogg              

18 kommentarer om “Jordbærdamene fortsetter..

  1. Slapp av og kos deg med bøkene, av og til må vi bare la bloggen hvile. Jeg kom ikke inn på igjen etter sommeren før i oktober selv. Ikke greit å høre at du ikke har det bra. Hvis du vil låne et øre så har du mitt. Sender deg gode tanker ❤

    Liker

  2. Rita: Tusen takk for fine ord, noen ganger presser sjølve livet seg igjennom og en har nok med å «henge med» 🙂 Håper det neste døgnet retter på mye av det, tusen takk for alle tanker ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.