Topplokket kokte…

16 kommentarer om “Topplokket kokte…”

 1. 34 varme grader er ganske varmt. Jeg har ligget mye i dag , men nå skal vi straks kjøre litt båt 🙂 Håper du / dere får en nydelig kveld ❤

  Liker

 2. Anonym: Ja det var i alle fall ikke rette dagen for mange gjøremål 😉 Ellers hadde det nok gått veldig fint i dag også ❤ Åååh, kose dere masse ute med båten – deeet må være herlig om dagen :-))

  Liker

 3. Er varmt nok her også 🙂 Jeg lar aldri Rosie sitte igjen alene i bilen nå når det er så varmt ute, så jeg ble så glad for at du tok opp dette tema i innlegget ❤ Blir så lei meg på dyr sine vegne som må stå igjen i bilen i denne varmen 😦 Er nok av de.. 😦 Håper du får en fantastisk fin kveld ❤ Vi skal snart på hundebanen sammen med en venninne og hunden hennes 😀 ❤

  Liker

 4. Ja jeg holder meg mye inne jeg altså..har ikke noe glede av å sitte i sol eller skygge…koser meg bak vifta…hihih..Men en tur har vi..på morgenen..må ut å gå litt…Men man bør ha minst mulig gjøre mål nå om dagen…ihvertfall fordele de….jeg fikk støvesugd og tørket støv her i dag..og klapper meg på skulderen…:-) Ha en god og varm kveld!

  Liker

 5. Enig med deg, det er varmt, klager ikke… men lov å si det er varmt….kjenner meg igjen med å svinse som ei svimmel høne:)) og dyra og bil, nei, det skjønner ikke jeg heller…så mye vi blir opplyst om dette…enda skjer det…
  Ha en go kveld<3 håper topplokket kjøler seg ned snart:)) go klem.

  Liker

 6. Monica :): Sommeren er stort sett en herlig tid :-)) Helt enig med deg, bare leit at politiet ser seg nødt til å gjenta å gjenta dette her. Håper dere har en herlig kveld ❤ Solnedgangen er veldig fin her i kveld også :-))

  Liker

 7. Toini: Det merket jeg veldig godt, takler dagene og varmen helt supert, når jeg ikke må mase og styre med ting, men i dag kokte det i topplokket :-)) He he. Godt å få alt unna seg da, vel verdt mange gode klapp på skuldra det :-)) Håper du har en finfin kveld i solnedgang. Her er den veldig fin i kveld også :-))

  Liker

 8. Orkidedatter: Må være lov å si at sommeren virkelig greier å vise seg fra den herligste side, men det var jo dette mange av oss lengtet etter i vinter, mens vi vassa i snø til knea drømte vi om en heit sommer. He he he. Så nå får vi det ❤ Ja jeg gir meg ende over at politiet ser seg nødt til å måtte gjenta dette her. En trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at denne varmen er farlig for pelsvennene våre. Topplokket er nedkjølt nå. He he, sitter å ser på den fine solnedgangen ❤ Håper du koser deg like mye. Klem klem 🙂

  Liker

 9. Her i Las Vegas hvor vi har vært i flere dager nå, er det varmt hele tiden. Mellom 38 og 45 grader. Vi har jo ting vi skal gjøre, men ikke noe som innvolverer veldig mye stress. Annet enn å kjøre bil da, det kan være stressende i storbyen. Men da har vi jo aircondition, så det går jo veldig greit.
  Misunner deg ikke det stresset du hadde i varmen. Og jeg er helt enig med deg, dyr må ikke stenges inne i bilen uten tilgang på masse luft og kjøl. Ikke barn heller. Ikke noen i grunnen.
  Når vi setter oss inn i den overopphetede leiebilen her i Las Vegas, begynner vi ikke å kjøre før AC har kjølt ned litt. Det blir dødelig varmt om ikke den hadde hjulpet til.
  Håper du fortsetter med gode dager av den varme sorten ❤ Klem

  Liker

 10. Eva: En har kanskje litt større forventninger til finvær på ferie?! Jeg kjenner i alle fall litt på «den» he he :-)) Ble litt mas i dag, så det blir det i alle fall ikke i morgen, meldt like varmt fremover så får ta det «piano» håper dere har det herlig på ferie, regner vel egentlig med det ❤ Så ut til at dere har det helt supert. Kos deg. Klem klem :-))

  Liker

 11. Ja, finvær på ferie er et must. Har man ikke det blir det ikke helt det samme. Vi har det helt utrolig kjekt. Opplevelsene står i kø 🙂
  Håper finværet hjemme varer sommeren ut ❤

  Liker

 12. Eva: Så godt å høre, regnet ikke med noe annet heller altså 😉 skulle gjerne vært der du er – men koser meg med oppdateringene dine mens sola skinner :-)) Ikke meg i mot om vi kunne ha det ca som nå mesteparten av året, men især sommerhalvåret ❤

  Liker

 13. Hei!
  Nei dette kan jeg ikke si jeg har merket noe av siden mai 🙂 hehehehehe DA var det varmt da :_D Nå har det normalisert seg litt på disse kanter, med overskyet, skodde og nordavind innimellom solgløtta 🙂 Jeg blir sliten av slik varme over lengre tid, men det er jo sommer, og jeg bodde på østlandet i 12 år og vet hva du snakker om 😀 Det er ikke så lett å nyte det når det blir så ille ………………………………Du får hoppe i havet og ligge i bløt en stund og kjøle ned 😀

  Liker

 14. Etdiktomdagen – MJmettejosteinsdatter: Håper du snart får litt varme :-)) Ja jeg merket det veldig godt i går, passerte såvidt 35 grader her på ettermiddagen og etter alle gjøremål gikk hele meg i stå. He he. Ikke umulig at jeg finner havet snart 😉 kniiis. Håper dere kan få litt godvær snart, men enn så lenge håper jeg du har fine og stabile dager ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s