Topplokket kokte…

Trodde aldri dette her noensinne skulle komme fra meg, men akkurat nå i allefall, akkurat i dag synes jeg faktisk at det har vært, og er varmt nok (?!)

I dag har vi snust på 34 tallet på skyggesiden – og dette var da dagen fruas topplokk gikk helt i krøllball. He he.

Dagen startet tidlig med litt gjøren og laden ute i Jevnaker sentrum. Alle dagens bilder er tatt på «Nesbakken» som de lokale sier hele det området heter, mens andre har en annen oppfatning av hvor langt det området går – så for meg er det sentrum, enklere å forklare sentrum for deg også. He he.

Jeg var vel ikke ute mer enn en times tid, for allerede da skjønte jeg at skrotten syntes det var hett nok.

Når jeg kom meg hjem igjen var det å ta en kaffe og en lett lunsj før ferden gikk til Hønefoss for oss alle tre her, enda mer gjøren og laden «the hard way» da det var såpass varmt.

Frua «fløy» rundt som ei «huggærn» høne for å huske alt, gjøre alt samt å lete etter skygger å plassere seg i.

Vi fikk la bilen gå på tomgang (takk) slik at Ludvik kunne bli igjen i bilen med kjølesystemet på full fart – så løp vi rundtomkring annenhver gang da, til vi fikk unna oss alt sammen og kom oss hjem. Vi skulle heldigvis alt sammen ut i fra samme stoppested, men jeg hadde ingen planer om å la Ludvik bli igjen alene noe som helst sted – og heldigvis slapp vi å tenke på det – men gjett om jeg gjorde, det kverna i topplokket i takt med gradene på….(grade)stokken..

Det er virkelig ikke forsvarlig å la noe dyr stå i hverken sol eller skygge bil disse dager (uker / måneder Hehe) og det er helt hårreisende å lese at Politiet gang på gang de to siste månedene har sett seg nødt til å repetere denne meldingen, igjen og igjen! Fatter ikke hva som rører seg i topplokket til noen som lar dyret eller dyrene sine stå igjen i bil nå! Det er ikke forsvarlig å «bare» skulle noe som helst, rett og slett.

Vel hjemme igjen fra alt vi måtte og skulle så klappet vi litt sammen alle som en – og sovnet.

(Kart over Jevnaker og omegn)

Det har vært noen gode heite dager, og det har gått så fint alt sammen – helt til i dag. I dag sa kroppen litt stopp, tenker det har noe med alle ærender å gjøre, og kasuset med å rekke over alt i en fei 🙂 Knollen og kroppen kokte ved å både måtte tenke og utføre. Det er en del ting som foregår rundt oss, og dette er vel kanskje ikke de aller beste dagene for sånt. He he.

Gemalen sover enda, og han skal få sove nesten helt til han må reise avgårde på ny nattevakt. Beste tiden å jobbe nå kan jeg tenke meg – men den verste å sove ut.

Har du hatt en varm dag rundt dine gjøremål?!
Håper du uansett har hatt en veldig fin onsdag så langt, og at kvelden blir god som gull. Her blir den rolig. Hihi. Klager fortsatt ikke over denne herlige sommeren, men gjøremål kunne jeg fint ventet med til kvelds denne uka. He he he.

16 kommentarer om “Topplokket kokte…

 1. Her i Las Vegas hvor vi har vært i flere dager nå, er det varmt hele tiden. Mellom 38 og 45 grader. Vi har jo ting vi skal gjøre, men ikke noe som innvolverer veldig mye stress. Annet enn å kjøre bil da, det kan være stressende i storbyen. Men da har vi jo aircondition, så det går jo veldig greit.
  Misunner deg ikke det stresset du hadde i varmen. Og jeg er helt enig med deg, dyr må ikke stenges inne i bilen uten tilgang på masse luft og kjøl. Ikke barn heller. Ikke noen i grunnen.
  Når vi setter oss inn i den overopphetede leiebilen her i Las Vegas, begynner vi ikke å kjøre før AC har kjølt ned litt. Det blir dødelig varmt om ikke den hadde hjulpet til.
  Håper du fortsetter med gode dager av den varme sorten ❤ Klem

  Liker

 2. Eva: En har kanskje litt større forventninger til finvær på ferie?! Jeg kjenner i alle fall litt på «den» he he :-)) Ble litt mas i dag, så det blir det i alle fall ikke i morgen, meldt like varmt fremover så får ta det «piano» håper dere har det herlig på ferie, regner vel egentlig med det ❤ Så ut til at dere har det helt supert. Kos deg. Klem klem :-))

  Liker

 3. Ja, finvær på ferie er et must. Har man ikke det blir det ikke helt det samme. Vi har det helt utrolig kjekt. Opplevelsene står i kø 🙂
  Håper finværet hjemme varer sommeren ut ❤

  Liker

 4. Eva: Så godt å høre, regnet ikke med noe annet heller altså 😉 skulle gjerne vært der du er – men koser meg med oppdateringene dine mens sola skinner :-)) Ikke meg i mot om vi kunne ha det ca som nå mesteparten av året, men især sommerhalvåret ❤

  Liker

 5. Hei!
  Nei dette kan jeg ikke si jeg har merket noe av siden mai 🙂 hehehehehe DA var det varmt da :_D Nå har det normalisert seg litt på disse kanter, med overskyet, skodde og nordavind innimellom solgløtta 🙂 Jeg blir sliten av slik varme over lengre tid, men det er jo sommer, og jeg bodde på østlandet i 12 år og vet hva du snakker om 😀 Det er ikke så lett å nyte det når det blir så ille ………………………………Du får hoppe i havet og ligge i bløt en stund og kjøle ned 😀

  Liker

Kommentarer er stengt.