Mitt hjerte er i tusen biter..

44 kommentarer om “Mitt hjerte er i tusen biter..”

 1. Så leit det var…skjønner godt det er tøft for deg.. Men var helt sikkert det beste for Ludvik ❤ Får ikke gjort annet enn å sende deg en klem ?. KLEM fra meg <3<3

  Liker

 2. Neineinei, jeg gråter, detta var så forferdelig, jeg må sende deg en stor varm klem fordi det er så trist å miste sin beste venn i den pelsdotten man har. Det skjærer meg i hjerte. Du skriver og uttrykker deg så bra, sterkt, så jeg kan nesten ta og føle på hvordan du har det, men jeg må også si at jeg forstår valget godt selv om det er jævlig, men jeg tror det beste for Ludvik❤️. Liten trøst akkurat nå. Jeg må tørke ei tåre, og alikevell ønske deg god helg❤️ Så god den bare kan bli når man savner noen. Tusen takk for at du har delt Ludvik her på bloggen din, minnes alltid i hjerte❤️

  Liker

 3. Ånei ånei ånei 😭💔 gråter med deg,for Ludvik. Lille store go’ingen!!! Fikk frysninger over hele meg mens jeg leste..noe SÅ trist da…. stor klem til deg…

  Liker

 4. Orkidédatter: ❤ Krana står på fullt her. Tusen takk snille deg. Kommer nok en ny «partner in crime» med meg på bloggen, jeg har aldri vært mange dagene uten dyr ❤ Klem.

  Liker

 5. Monica :): ❤ Ikke jeg heller, bare tårer og flytende egoisme. Blir nok en ny «partner in crime» av samme slag og rase. Må bare stenge krana og roe seg ned litt først. Klem.

  Liker

 6. Uff og uff..og nei og nei….Dette kom vel også som et sjokk! For det var ikke dette du hadde ventet……Så grusomt..så hjerteskjærende…Tårene triller her…og jeg føler såååå mye med deg! Stooor trøsteklem og jeg er sikker på at dere gjorde det riktige….Er ikke godt for et dyr å lide…De sier jo ikke i fra….Nå har han ro, og hvile, og du må bare få sørge…..De er alltid i våre hjerter disse dyra….Tenker på deg…

  Liker

 7. Det er vondt å måtte avlive kjæledeggen.Har lagt igjen noen tårer hos dyrlegen jeg også. Det har dreid seg om katter. De blir ikke «Bestevenn» på samme måte som en hund, men det har vært leit likevel. Er så enig med deg i at det er egoisme å holde liv i et veldig sjukt dyr. Dyrlegen anbefaler ikke avliving uten grunn. Men…tomt og trist…💕Vakker hyllest til Ludvik!⚘

  Liker

 8. Nå triller tårene her. Dette var utrolig trist å lese. Dere får trøste dere med at Ludvik har det godt nå. Det blir lettere etter hvert ( om det er noe trøst). Det er utrolig så knytet man blir til disse pelsdottene, og det er utrolig vondt å miste. Jeg håper at det vil gå seg til etter hvert, men jeg forstår meget godt at du/ dere har her det tungt nå.
  Har selv to hunder her og de er som mine barn, selv om jeg også har mine ordentlige barn her i huset. Jeg kaller meg mamma både til barna, hundene og kattene her. Jeg er mormor til hamstret til min datter. Man knytter seg virkelig til husdyrene sine.
  Sender deg en stor trøsteklem ❤

  Liker

 9. Uff, så utrolig trist. Jeg har skjønt at han var noe helt spesielt ❤ Mange gode minner med han har du, og dyr er ikke BARE, helt enig. Selv om jeg aldri har hatt dyr selv. Men skjønner det likevel . Klem til deg

  Liker

 10. ❤ Føler mer med deg enn jeg kan få sagt! ❤
  Det er vondt når vi mister potebarna våre! Savner min vakre fremdeles!
  Stor trøsteklemmmmmmmmm til deg ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s