Høyfjolls til hotellfjells..

16 kommentarer om “Høyfjolls til hotellfjells..”

  1. Så utrolig flott, så eventyrlig og helt herlig<3 Kan ikke bli feil å være på hytta til fjells. Får skikkelig gid følelse av å se bilder og lese innlegget ditt. Du klarer på en magisk måte å få meg «tilstede». Om du skjønner hva jeg mener. Ønsker deg en helt nydelig dag<3

    Liker

  2. Takk for rapport fra hyttelivet! Det er noe eget med å komme seg til fjellheimen. Hytteliv er ikke å forakte for noen dager. Veldig trivelig å spille kort synes jeg. Det gjorde vi mye av da jeg var lita, for flere generasjoner bodde tett på hverandre. Litt vemodig å tenke på, for nå sitter vi som oftest fordypet i hver vår mobil. Det blir gjerne til det når en er mye alene, og så drar en med seg den uvanen i flersomheten også! I hvert fall gjør jeg det, men jeg er nok også bevisst på at mobilen og pcen ikke skal styre ALT av sosialt samvær!

    Liker

  3. karidansen: Det er noe helt eget ja, riktignok sitter vi med nesa ned i hver vår mobil innimellom – men vesentlig kortere tid og lengre mellom periodene ;-)) Kortspill er fast takst oppi her, samme spillet – hver kveld 🙂 Veldig koselig å gjøre noe vi sjelden gjør hjemme :-))

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s