Høyfjolls til hotellfjells..

Vi kom frem, og her er vi 🙂

Litt utpå dagen i går ankom vi fjellheimen, og blandet oss inn i det blide selskap. Nå er vi 6 stykker på hytta, x antall sauer og kuer – og været er upåklagelig.

Alt smaker bedre her oppe, kokekaffe og mat, sånn sett et «skummelt» sted å oppholde seg. He he.

Litt skravling, kaffe og latterkuler før den yngste i gjengen brått var borte?! Etter et lite sekund eller to høres latter fra noen. Måte bort å sjekke da, og joda – der var årets sommerflørt sikret. Noe så nusselig da ❤

Kose kose.

De to holdt kontakten gjennom hele ettermiddagen og kvelden. Sauen la seg ned ved beina hans, å han klødde og småpratet. He he he. Tviler ikke på om lammet kommer tilbake i løpet av denne dagen.

Første middag samlet ble grillings, mat an mass og gode greier, alle spiste mer enn nok. Er som jeg sa, alt smaker så mye bedre her oppe. Timene fløy og brått var det kveld og kortstokken kom frem. Å spille 31 er fast «takst» det spilles faktisk ikke noe annet. Utrolig moro og klokka ble både midnatt og mere til.

Stemningsbilde serveres.

Nå er det en ny dag og gutta er i gang med å kjøre vekk rask og brask til søpla. Folket hadde dagene førut rensket under hytta for gammelt oppsamlet «ræl» godt å få tatt en runde når vi er her alle sammen, det er ikke for ofte det skjer.

Hva som skjer videre i dag vites ikke, nå er en «apekatt» på loftet å rydder, to står nede å tar i mot – mens jeg?! Jeg er statist med kamera og smil. Uansett hva som skjer videre i dag så blir det i alle fall kaffe 😉

#ferie #fjellet #blogg

16 kommentarer om “Høyfjolls til hotellfjells..

Kommentarer er stengt.