Potta til gutta krutt..

Hei hei. Sent men kanskje godt leserbrev fra fjellheimen serveres 😉

Her skinner sola som bare det, så både i går ettermiddag og i dag jogger vi rundt som noen halvgærne indianere etter en flekk med skygge – i dag mer enn i går, for i går foregikk fortsettelsen i å få ryddet opp i en del gammelt rot og skrot, mens i dag har vi hatt en typ hviledag (les: den eldste og yngste sitter aldri helt rolig) he he.

Utsikt i går kveld..

Mens gutta krutt var på søpla med første runde i går og resten av oss fant frem mer så dukket det opp en liten «skatt» tissepotta til gutta krutt.

Den kunne jeg jo ikke gå forbi – den der var jo tøff, så den ble satt midt på bordet og jeg tok like godt pynten som sto på bordet å stappa oppi. He he.

Dette synet møtte gutta når de kom tilbake 😉 De lo bare bittelitt når de så hva som sto på bordet – og brått fikk vi andre høre mange gamle historier om potta og andre gode greier. De ville riktignok ikke demonstrere noe som helst, men men. Den får bli værende på hytta til pynt og glede 😉

En har det ikke mer moro enn man lager selv.

#minner #humor #glede #blogg

22 kommentarer om “Potta til gutta krutt..

  1. hehehe. Denne hadde nok havnet i søpla hos meg, da jeg slett ikke er like kreativ som deg 🙂
    Jeg hadde likt å sett trynet på dem når de fikk se hva du hadde gjort med deres tissepotte :)))))))

    Liker

  2. poesimylife: Ja en må kanskje være en smule kreativ i fantasien for å se noe moro i slike ting også?! He he. Først ble de paffe, så flira de godt begge to :-)) Veldig moro – og den får bli. He he

    Liker

Kommentarer er stengt.