En dag i storbyen..

12 kommentarer om “En dag i storbyen..”

 1. Nammm..de kakene der kjøper vi ofte når vi har lørdagshandel..og noen ganger andre dager også..hihih…Lillehammer ja…Sønnen bor jo der nå..men er her nå og jobber…skal opp igjen og gå mer på skole til høsten..Det ser forresten ut til at vi må gjøre om ferieplanene her i huset..moren til Bjørn ble lagt inn på sykehus..Er ikke noe alvorlig, men vi må kanskje være litt korter borte, og da blir det for langt å dra til nord…Så vi er i tenke boksen om hvor vi drar….Dere må kose dere og ha en god kveld! God tur hjem igjen også!

  Liker

 2. Toini: De var veldig gode 😉 Nå henger jeg veldig etter på blogg, men tar seg vel opp igjen i løpet av ettermiddagen på tur hjem. Skal hjem igjen noen få dager før vi reiser opp igjen :-)) Det var jo veldig leit at dette skulle skje dere nå da, aller mest henne. Håper hun kommer på bedringens vei veldig snart ❤

  Liker

 3. frodith: Ja det var trykkende varmt, men en veldig koselig dag :-)) Siden disse 50% bor i Nord så er det dessverre ikke alt for ofte vi får til flere dager sammen, så dette var innertier :-))

  Liker

 4. Skogens Sønn: Javisst, det var fryktelig varmt mellom husa og på asfalten, dette er sommeren over alle somre 😉 Koselig å rusle gata opp og ned i en flokk 🙂 Blir mye moro av det også :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s