Nedfartsdag..

Det ble brått veldig stille når 50% forsvant fra samlaget, he he.

Vi fulgte flyet alle sammen via en app, og vi kikka etter dem da flyet av og til har rute over her, men siden det var helt skyfritt så valgte selvfølgelig flyene en annen rute lengre unna. Men vi sto nå ute å vinka etter dem likevel. Ha ha.

Vi så dem altså ikke, så vi tuslet inn og startet kortspillinga, med svigerinna ute av synet trodde gemalen at han kanskje skulle få slippe unna 2-ere, men i går kveld ble både han OG svigermor velsignet med djevelsk mange av dem – noe som jo passet meg veldig bra 😉 he he he. Latter av typen «moahahaha»

Klokka gikk og det ble visst natt i går også, så da var det bare å sove litt da, det var mindre morsomt å vokne faktisk – det var en smule varmt. . .

I dag skal resten av oss hjemover en tur også, alltids noe å finne på. Gemalen har ikke mindre enn 3 lister nå. En over ting som skal fikses hjemme, en over ting som skal fikses her oppe, og den tredje er til diversen. Nå lurer jeg mest på hvor lenge man har kontroll på 3 papirlapper. Ha ha.

Lista over alt det er nok av på hytta har i alle fall jeg kontroll på, den tok jeg bilde av for å være sikker 😉

Dette har vært noen veldig veldig fine og sosiale dager, og nå skal vi i grunn bare hjemom for å vaske klær og pakke for en ny runde, kjenner likevel at det skal bli helt okei å sove litt på tempuren min igjen.

#fjellet #ferie #kos #blogg

14 kommentarer om “Nedfartsdag..

  1. Kjekt å komme hjem å snekre litt også, tenker Jernbanefrua ser frem til et ferdig hobbyrom jeg:)) vell hjem<3 og kos deg hjemme så godt du kan til neste fjellstopp:))

    Liker

  2. Orkidédatter: Får tru det blir bra også :-)) Var like varmt hjemme gitt – men gleder meg til hobbyrommet blir ferdig. Alltids noe å glede seg til ❤ heldigvis 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.