Nedfartsdag..

Det ble brått veldig stille når 50% forsvant fra samlaget, he he.

Vi fulgte flyet alle sammen via en app, og vi kikka etter dem da flyet av og til har rute over her, men siden det var helt skyfritt så valgte selvfølgelig flyene en annen rute lengre unna. Men vi sto nå ute å vinka etter dem likevel. Ha ha.

Vi så dem altså ikke, så vi tuslet inn og startet kortspillinga, med svigerinna ute av synet trodde gemalen at han kanskje skulle få slippe unna 2-ere, men i går kveld ble både han OG svigermor velsignet med djevelsk mange av dem – noe som jo passet meg veldig bra 😉 he he he. Latter av typen «moahahaha»

Klokka gikk og det ble visst natt i går også, så da var det bare å sove litt da, det var mindre morsomt å vokne faktisk – det var en smule varmt. . .

I dag skal resten av oss hjemover en tur også, alltids noe å finne på. Gemalen har ikke mindre enn 3 lister nå. En over ting som skal fikses hjemme, en over ting som skal fikses her oppe, og den tredje er til diversen. Nå lurer jeg mest på hvor lenge man har kontroll på 3 papirlapper. Ha ha.

Lista over alt det er nok av på hytta har i alle fall jeg kontroll på, den tok jeg bilde av for å være sikker 😉

Dette har vært noen veldig veldig fine og sosiale dager, og nå skal vi i grunn bare hjemom for å vaske klær og pakke for en ny runde, kjenner likevel at det skal bli helt okei å sove litt på tempuren min igjen.

#fjellet #ferie #kos #blogg

14 kommentarer om “Nedfartsdag..

 1. Så kjedelig at dere må hjem for å vaske da…eller..er kanskje andre gjøre mål også…Dere blir hjemme noen dager? Dere må kose dere hjemme og ha en god kveld! Flotte bilder!

  Liker

 2. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Veldig moro når en er flere ja 🙂 Det er utrolig flott oppå der, helt herlig utsikt en ikke helt greier å se seg mett på 🙂 Nå er vi hjemme igjen en tur. Håper du har en like fin dag :-))

  Liker

 3. poesimylife: Syns du?! He he, kunne fint vært mye lengre og om ikke lenge bærer det til fjells igjen :-)) Men joda, godt å lande litt hjemme også, alt er enklere hjemme tross alt ❤ Klem

  Liker

 4. Toini: Det var spådd noen ordentlige regnværsdager i fjellet, så da tenkte vi å reise hjem så gemalen kan snekre de dagene, men nå har det jo selvfølgelig snudd om – så sola varmer alle steder. Ja ja, hjemme er vi, og reiser vel opp igjen mot helgen :-)) Håper du og dere har fine dager, selv om. Håper det går bra?! Klem fra meg.

  Liker

 5. poesimylife: Borte bra men hjemme best :-)) Men på hyttene våre har vi det jo slik vi vil ha det ❤ ellers, ja da kan jeg være heeeeeeelt enig med deg altså, kommer an på hvor en er 😉

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s