Nedfartsdag..

14 kommentarer om “Nedfartsdag..”

 1. Så kjedelig at dere må hjem for å vaske da…eller..er kanskje andre gjøre mål også…Dere blir hjemme noen dager? Dere må kose dere hjemme og ha en god kveld! Flotte bilder!

  Liker

 2. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Veldig moro når en er flere ja 🙂 Det er utrolig flott oppå der, helt herlig utsikt en ikke helt greier å se seg mett på 🙂 Nå er vi hjemme igjen en tur. Håper du har en like fin dag :-))

  Liker

 3. poesimylife: Syns du?! He he, kunne fint vært mye lengre og om ikke lenge bærer det til fjells igjen :-)) Men joda, godt å lande litt hjemme også, alt er enklere hjemme tross alt ❤ Klem

  Liker

 4. Toini: Det var spådd noen ordentlige regnværsdager i fjellet, så da tenkte vi å reise hjem så gemalen kan snekre de dagene, men nå har det jo selvfølgelig snudd om – så sola varmer alle steder. Ja ja, hjemme er vi, og reiser vel opp igjen mot helgen :-)) Håper du og dere har fine dager, selv om. Håper det går bra?! Klem fra meg.

  Liker

 5. poesimylife: Borte bra men hjemme best :-)) Men på hyttene våre har vi det jo slik vi vil ha det ❤ ellers, ja da kan jeg være heeeeeeelt enig med deg altså, kommer an på hvor en er 😉

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s