To enkle kort til Jubilanten..

Helgen som var feiret en jubilant sin store dag, og jeg fikk æren av å få lage to veldig enkle kort. Det enkle er jo ofte det beste, noen ganger 🙂

På bildet over var ikke kortet helt ferdig, blomstene ble dandert penere og det kom på litt mer, men budet puttet kortet i vesken sin og føyk avgårde før jeg rakk å komme på at jeg skulle ta et nyere bilde. Hehe.

Morsomt å få leke seg med både papir, embossing og andre ting – og det var like morsomt i varmen kan diskuteres.

Jeg skrev innlegg den dagen jeg holdt på, noen ord om «Fruas elektriske venn..» koselig å komme i gang igjen var det jo uansett varmen eller ikke, men jeg kjente vel på at kreativiteten lå ute på solseng. He he he.

Dette andre kortet var fra oss, gemalen og meg. Ja for vi kjenner jo jubilanten, så det var koselig å sende med en liten hilsen. Begge to med humoristiske glimt i stemplingen.

Jeg må jo som kjent ha det litt moro med og rundt det aller meste 😉

#hobby #kort #kortmaker #scrapping #blogg

24 kommentarer om “To enkle kort til Jubilanten..

  1. Flotte kort du lager, og det er berre lekkert med humor i korta 🙂 Synes det er positivt at humoren kan glimte til både titt og ofte 🙂
    Ønsker deg en herlig dag i dag og det er vel like varmt hos deg………… her er det varmt men litt overskya rett og slett og jeg forbereder meg på to nattevakter og deretter FERIE!

    Liker

  2. Etdiktomdagen – MJmettejosteinsdatter: Tusen takk for det :-)) Ja det er veldig varmt, men nyter så lenge det varer – vet aldri når det snur om nå 😉 Håper du får to fine nattevakter – og ikke minst en knall ferie :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.