Veien hjem og hjemme..

Litt uttpå dagen i går reiste gemalen og jeg hjemover. Det var kokende varmt så det ble noen stopp for å se oss litt rundt.

På vei ned fra fjellet kjørte vi sikksakk mellom hvilende sau, orket nok ikke labbe rundt etter lunch – greit å ha noe å harke opp igjen å tygge på. He he he. Vel nede kokte det enda mer, ikke et vindpust heller så vi fant ut at det var best i bilen og stoppet ikke før på Gjøvik.

Der var det et yrende båtliv, fint å ta en stopp der å kikke litt på folk, båter og vannscootere.

Vi satt der akkurat så lenge at frua rakk å bekymre seg bittelitt for smøret i bilen, skulle tatt seg ut om det mistet form og fasong, heldigvis var det kaldere i bilen enn ute fortsatt, når vi reiste videre.

Neste stopp foregikk et sted over Lygna, nok en fjellheim å kjøre over. Der var det bare trær, ikke noe annet å se på – men trær er da ikke det kjedeligste jeg ser. He he he.

Neste stopp foregikk hjemme, pakket ut og satte i gang grillen på gårdsplassen. En skal jammen være forsiktig med å grille nå om dagen, gårdsplassen vår er bare grus, men dro frem hageslangen for sikkerhets skyld. En vet aldri nå om dagen. . .

Men hva er det med det siste i kullposen?? Av og til er siste rest noe forbanna dr***t. Det ville seg overhodet ikke fra sekken vi hadde tømt – så gemalen reiste opp til mutter for å låne litt kull fra en annen og fullere sekk 😉 Tok svimlende 2 timer før det blei full fart i lillegrill ute på grusen.

I dag er en ny dag, og snart skal vi reise ut å hente hjem Ludvik. Kjenner klumpen i halsen – meldingen tikket inn på fjellet i går, og siden da har klumpen flyttet seg fra magen til halsen og ned igjen en rekke ganger. Det skal bli fint å få han hjem igjen, avslutningen på det hele, men det er også veldig vemodig, kjenner på den.

Mer om det kommer nok seinere i dag. . .

#humor #ironi #grill #grilling #savn #hund #vemod #blogg

16 kommentarer om “Veien hjem og hjemme..

Kommentarer er stengt.